Cum a fost găsit Răzvan Ciobanu de echipajul SMURD. Ce au descoperit medicii veniți la locul accidentului

Mirela Apostol    Alexandra Chivu   
în HotNews
03/05/2019, 19:21
Cum a fost găsit Răzvan Ciobanu de echipajul SMURD. Ce au descoperit medicii veniți la locul accidentului GALERIE FOTO
Cum a fost găsit Răzvan Ciobanu de echipajul SMURD

Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică, în seara de Paști, în comuna constănțeană Săcele, în urma unui accident violent. Decesul creatorului de modă a adus multă suferință în inimile celor dragi lui, dar și multe semne de întrebare.

Cum a fost găsit Răzvan Ciobanu de echipajul SMURD

Din momentul în care s-a aflat că este vorba despre Răzvan Ciobanu, oamenii legii s-au cutremurat, fiind nevoiți să întoarcă ancheta pe toate părțile. De altfel, situația dezbătută în presă ori pe micile ecrane cade de cele mai multe ori în derizoriu, căci din data de 28 aprilie a apărut un ”teanc” de ipoteze. În acest moment, se discută apariția unui martor al accidentului, care susține că celebrul designer a fost omorât. „Trei mașini au fost. M-am ascuns, nu m-au văzut. Cred că era amenințat. L-au scos din mașină ei, l-au pus jos, au luat mașinile și au plecat. Telefonul l-au luat în mașină, l-au spart, i-au scos cartela. Sunt sigur că a fost omorât”, a declarat bărbatul care ar fi fost martor la accident, la Acces Direct.

De asemenea, s-a mai spus că ar fi primit un mesaj de la o persoană, astfel dezorientându-se de la drum, însă această supoziție este demontată de Marius Burlacu, vicepreședintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, conform sursei citate mai sus. „În plus, nu avea cum cadavrul să stea în acea poziție pentru că corpul ar fi fost aruncat în față în urma impactului și nu în spate, iar pe airbeg-uri trebuia să fie urme de sânge. Este posibil că cineva să fi intervenit”, a spus oficialul.

Cum a fost găsit Răzvan Ciobanu de echipajul SMURD. Ce au descoperit medicii veniți la locul accidentului
Ce au descoperit medicii veniți la locul accidentului

„Răzvan Ciobanu era încleștat, era țeapăn era vânăt pe partea stângă„

De altfel, poziția în care vedeta a fost găsită ridică cele mai multe semne de întrebare. În imagini se poate observa cum Răzvan Ciobanu a căpătat răni la nivelul spatelui, dar și la nivelul feței. Buzele îi erau vinete în momentul în care a fost găsit de localnici, iar cămașa îi era sfâșiată. Creatorul de modă a fost propulsat din mașina sa, fiind găsit ghemuit, între câteva crengi de copac.

Cum a fost găsit Răzvan Ciobanu de echipajul SMURD. Ce au descoperit medicii veniți la locul accidentului
Creatorul de modă a fost propulsat din mașina sa, fiind găsit ghemuit, între câteva crengi de copac

Tot pentru emisiunea menționată anterior, Ionuț, un individ care susține că este prieten cu un membru al echipajului SMURD ce a ajuns la fața locului a povestit cum a fost găsit exact celebrul creator de modă. „Răzvan Ciobanu era încleștat, era țeapăn era vânăt pe partea stângă, nu s-a mai putut face resuscitare pentru că avea o fractură. Era hemoragie internă…Totul s-a întâmplat undeva la 1-2 noaptea”, a povestit Ionuț.

Închide ×