News

Cum a fost găsit tatăl care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti din Bacău. Bărbatul era dispărut de trei zile

A fost găsit tatăl care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti din Bacău. Bărbatul era dispărut de trei zile. Cadavrul acestuia a fost adus la mal de pompieri
11.05.2022 | 13:38
Cum a fost gasit tatal care sia inecat copiii in barajul Beresti din Bacau Barbatul era disparut de trei zile
Cum a fost găsit tatăl care şi-a înecat copiii în Bacău. Sursa foto - antena3.ro
ADVERTISEMENT

Tatăl care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti din Bacău, în urmă cu trei zile, a fost găsit. Pompierii au fost chemați la fața locului și au reușit să aducă la mal cadavrul. Totul s-a petrecut chiar în zona în care acesta a decis să-și ucidă copiii.

A fost găsit tatăl care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti

Bărbatul a fost găsit înecat. Intervenția medicilor a devenit inutilă, aceștia constatând doar decesul. Vă readucem aminte că Marian Florea, în vârstă de 30 de ani, s-a certat inițial cu soţia sa.

ADVERTISEMENT

Plin de nervi, acesta şi-a luat cei doi copii, un băiat de patru ani şi o fetiţă în vârstă de numai cinci luni, şi a plecat la barajul Bereşti. Culmea, nu a ezitat o clipă și i-a transmis consoartei că e ultima oară când îi vede. De remarcat că bărbatul, copiii şi soţia sa locuiau în comuna Pânceşti din Bacău.

Din nefericire, după ce a ajuns la barajul de la Răcăciuni, tatăl s-a aruncat în apele reci. Cei doi copii au fost găsiţi după doar câteva zeci de minute. În ciuda eforturilor disperate, medicii nu i-au putut salva.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a fost găsit, drept pentru care autorităţile au continuat căutările până astăzi. De altfel, polițiștii au transmis că, cel mai probabil, acesta a ales să-și pună capăt zilelor.

Un al treilea copil, în vârstă de 6 ani, a reușit să scape cu viață. De cum a auzit de ceea ce vrea să facă tatăl său, și-a luat bicicleta și a fugit la bunici. Oamenii spun că cel mai a ajuns vizibil speriat și tremura.

ADVERTISEMENT

Despre acest caz s-a spus că este unul similar cu cel al mamei din Timișoara care s-a aruncat săptămâna trecută de pe un bloc cu zece etaje, cu proprii copii în brațe.

Toți trei au murit pe loc. Nu se știe încă ce a împins-o pe tânăra în vârstă de 32 de ani să decurgă la sinucidere.

ADVERTISEMENT