Life

Cum a fost încurcată lansarea Kanal D2 de Antena Stars! Ce se întâmplă între cele două televiziuni

Lansarea Kanal D2, pe 2 aprilie 2023, a fost încurcată de Antena Stars la modul cel mai serios, fiind, de altfel, singurul lucru care a umbrit prima emisie în eter.
03.04.2023 | 14:00
Cum a fost incurcata lansarea Kanal D2 de Antena Stars Ce se intampla intre cele doua televiziuni
Lansarea KanalD2 a fost încurcată de Antena Stars / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Postul TV Kanal D2, ”frățiorul cel mic” al canalului turcesc lansat acum 16 ani, a început să emită din 2 aprilie. Lansată cu surle și trâmbițe, televiziunea se dorește a fi un concurent serios stațiilor similare deținute de concurență. Iar dacă lansarea a mers ”ca unsă”, cei de la Kanal D 2 au avut, totuși, o mică problemă. Culmea, cu Antena Stars.

Lansarea Kanal D2, încurcată de Antena Stars

Lansarea Kanal D2 a fost un prilej de mare sărbătoare în ”familia” televiziunii turcești. Cu toate acestea, un mic amănunt i-a încurcat teribil pe cei de acolo. Și anume, sediul. Iar cei care i-au încurcat pe turci au fost ”vecinii” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Povestea, spun informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, este una simplu. Kanal D și Antena Stars împart una din halele din Romexpo. Ambele televiziuni au sediul acolo, studiourile lor sunt lipite, redacțiile la fel. Ba chiar, dacă e gălăgie în platoul de la Antena Stars, în redacția de la Kanal D se aude.

De câteva luni încoace, cei de la Kanal D tot așteaptă ca Antena Stars să facă mutarea anunțată. Mai exact, să își stârngă lucrurile și să elibereze spațiile pe care le folosesc în Romexpo pentru a ajunge în zona Pipera, așa cum a fost anunțat. Doar că, dacă inițial acest lucru trebuia să se petreacă anul trecut, în iarnă, nici acum nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Au fost nenumărate amânări. În februarie, pentru martie, în martie, pentru aprilie. Acum, în fapt, se discută că vor pleca abia după ce se vor filma emisiunile estivale, la malul mării. Iar asta îi încurcă teribil pe cei de la Kanal D2, cei care urmau să ocupe spațiile respective.

Unde filmează Kanal D2?

Cum Antena Stars nu a eliberat, așa cum trebuia, spațiile pe care le folosește, cei de la Kanal D2 au fost nevoiți să improvizeze. Așa că, din informațiile noastre, echipa de la Kanal D2 folosește, momentan, aceleași spații pe care le au și cei de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

E adevărat, pentru moment, ei nu au nevoie de mari spații. Echipa este încă mică, urmând să se dezvolte în funcție de emisiunile pe care le au în proiect. Din acest motiv, până la sfârșitul verii, atunci când vor prelua spațiile și studioul Antena Stars din Romexpo, se vor descurca cu un spațiu care, până acum, nu a fost folosit prea des de Kanal D.

În altă ordine de idei, Kanal D2 aduce pe micile ecrane mai multe vedete care, până acum, lucrau doar pentru canalul de Youtube al televiziunii. Astfel, Alexandra Ungureanu, Bianca Drăgușanu și Mihai Ghiță și-au mutat emisiunile din online la TV.

ADVERTISEMENT

Kanal D2 mizează și pe show-ul Bravo, ai Stil pentru a obține audiențe serioase. Iar show-ul se filmează în studiul folosit până acum. De asemenea, o serie de seriale turcești de mare succes vor putea fi văzute la TV. În plus, vor putea fi urmărite și producțiile de top precum  Familia Borgia, Gomora şi “Sisi.

Pe ce poziție este Kanal D2 în funcție de abonamentul TV?

Kanal D2 poate fi găsit la poziția 45 pentru rețelei RCS-RDS. Postul turcesc poate fi văzut la Orange Digital pe poziția 630, la Orange IPTV pe 129, Orange TV DTH pe 136 și la Nextgen Digital pe 15.

ADVERTISEMENT