Life

Cum a fost întâmpinată Irina Fodor atunci când s-a întors de la filmările pentru America Express: “Nu m-a văzut din prima”

Cum a fost întâmpinată Irina Fodor atunci când s-a întors acasă de la filmările pentru America Express. Soția lui Răzvan Fodor a fost plecată timp de aproape două luni, alături de concurenți.
21.07.2022 | 19:06
Cum a fost intampinata Irina Fodor atunci cand sa intors de la filmarile pentru America Express Nu ma vazut din prima
Cum a fost întâmpinată Irina Fodor atunci când s-a întors de la filmările pentru America Express. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor și concurenții de la America Express s-au întors acasă, iar prezentatoarea a postat primele imagini din România, dar și care a fost reacția familiei atunci când a ajuns.

Cum a fost întâmpinată Irina Fodor atunci când s-a întors de la filmările pentru America Express

Soția lui Răzvan Fodor și concurenții reality show-ului de la Antena 1 au lipsit de acasă timp de aproape două luni.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a postat câteva imagini și clipuri video încă de când se afla în avion. Fiica ei, Diana, a așteptat-o pe vedetă acasă și a fost foarte fericită atunci când s-a întors.

Pe partenerul său de viață, Răzvan Fodor, nu l-a găsit acasă, întrucât acesta se află la filmările pentru Splash! Vedete la apă.

ADVERTISEMENT

Și animalul de companie al familiei a fost foarte fericit atunci când Irina Fodor s-a întors acasă. Câinele a sărit imediat pe prezentatoarea de la America Express.

“Când vii spre casă și tot ce vezi pare un semn că ești acolo unde îți este locul. (…). Nu m-a văzut ea (n.r. cățelușa) din prima, dar și că și-a dat seama că sunt acasă…”, a scris Irina Fodor pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Irina Fodor acasă America Express
Irina Fodor s-a întors de la America Express. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Cine sunt concurenții de la America Express

Nouă echipe au plecat în marea aventură din America de Sud.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela, Bruja și Pufeh, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu sunt echipele care au avut curaj să-și încerce norocul la America Express.

Pe pagina de Instagram Viperele Vesele au apărut deja numele echipelor care ar fi ajuns în semifinală. 

ADVERTISEMENT

Acestea ar fi echipele formate din Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, conform informațiilor oferite de Viperele Vesele.

Drumul Aurului de la America Express 2022 a fost compus din traseul Mexic, Guatemala și Columbia.

ADVERTISEMENT