News

Cum a fost Mihai Constantinescu la un pas de tragedie. Ce i s-a întâmplat în timpul operației pe cord

14.05.2019 | 10:05
Cum a fost Mihai Constantinescu la un pas de tragedie Ce i sa intamplat in timpul operatiei pe cord

Mihai Constantinescu (ajuns, parcă incredibil, la 73 de ani!) a trecut printr-o operație dificilă pe cord deschis în urmă cu doi ani. Acum, după ce a trecut hopul, cântărețul tinereții multora dintre noi povestește despre momentul critic pe care l-a depășit cu ajutorul Divinității, dar și al unor medici competenți, care i-au „reparat” cu succes inima.

Intervenția pe cord s-a dovedit una dificilă prin urmări

Mihai Constantinescu își programase operația pe cord deschis cu destul de multă vreme înainte. Așadar, se poate spune că era pregătit pentru operație. Dar nu și pentru ce a urmat după intervenția chirurgicală! Pentru că atunci a fost la un pas de a părăsi această lume!

Intervenția pe cord deschis a durat șase ore. Totul a mers bine pe parcursul operației, medicii i-au înlocuit o valvă care îi punea inima în pericol. Artistul a fost dus ulterior la Terapie Intensivă unde, din păcate, a venit și momentul critic. A fost dus urgent din nou în sala de operații din cauza unei hemoragii interne!

“Intervenția a durat 6 ore, dar m-am întors în sala de operații din cauza unei hemoragii”, a declarat Mihai Constantinescu în emisiunea “Răi da’ buni”, de la Antena Stars, moderată de Mihai Morar. “A avut nevoie de multă liniște ca să se recupereze. Operația în sine a decurs fără probleme, dar hemoragia care a urmat l-a slăbit foarte mult”, a adăugat soția lui, Simona Secrier.

În ciuda momentului tensionat prin care a trecut, Mihai Constantinescu și-a reluat la scurt timp după acea operație activitatea și se bucură de fiecare clipă pe care i-o oferă viața. El cântă pentru toți cei care îl apreciază muzica și îl iubesc.

Mihai Constantinescu și soția, relație de lungă durată
Mihai Constantinescu și Simona Secrier s-au căsătorit în secret. Sursa foto: Facebook.com

Mihai Constantinescu a murit!

Mass-media a dat chiar și o știre conform căreia ”Mihai Constantinescu a murit”. Știrea falsă a fost dezmințită chiar de cântăreț printr-o declarație făcută în cadrul unei emisiune tv.

„Aş vrea să rog din toată inima pe acea persoană care probabil mă iubeşte atât de mult, să nu mai scrie pe Facebook că am murit. Eu sunt bine mersi, sănătos. Este a doua oară când este postată ştirea aceasta. Vreau să spun că mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă de bucurie când mă văd viu (…) Aş vrea să mă întâlnesc cu personajul care face povestea aceasta atât de urâtă, să facem cunoştinţă şi să îi explic cu toată dragostea că îl iubesc enorm. Dar să se liniştească, că trăiesc, sunt viu! Mulţumesc vieţii, sorţii, luminii, că exist”, a declarat artistul la “Star Matinal de Weekend”.

40 de ani are cariera lui Mihai Constantinescu, muzician, compozitor și textier de mare succes al anilor 1980, foarte îndrăgit pentru șlagărele pe care le-a compus și le-a cântat