News

Cum a fost o femeie condamnată la moarte de medicii dintr-un spital. Eroarea incredibilă pe care au făcut-o

O femeie, condamnată la moarte de medicii dintr-un spital, în urma unei erori pe care au făcut-o. Dezvăluiri dureroase ale pacientei.
23.04.2024 | 18:55
Cum a fost o femeie condamnata la moarte de medicii dintrun spital Eroarea incredibila pe care au facuto
Drama pacientei Anne Shaw, la 68 de ani. Sursa foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

O femeie din Marea Britanie trece printr-un moment cumplit. A descoperit că are cancer, în stadiul terminal, după ce medicii de la Spitalul Universitar St. James din Leeds au omis acest lucru. Pacienta vrea să i se facă dreptate. Cum au reacționat până acum reprezentanții unității spitalicești?

Femeie depistată cu cancer în stadiu terminal, din cauza neglijenței medicilor

Anne Shaw are 68 de ani și este diagnosticată cu o tumoare ovariană, în stare foarte avansată, de dimensiunea unei mingi de golf. Asta după ce în 2019 doctorii de la spitalul precizat nu i-au observat-o într-o scanare de rutină.

ADVERTISEMENT

”M-au condamnat la moarte și nu au decența să se prezinte și să spună: „OK, ce putem face ca să-ți ușurăm puțin viața?”, sunt cuvintele disperate ale femeii din Regatul Unit, potrivit dailymail.co.uk

Anne Shaw a aflat că are cancer în faza terminală în 2021, după ce a fost internată pentru a fi operată la intestin. Alți medici i-au descoperit tumoarea și i-au precizat că nu i-o pot îndepărta fiindcă este prea târziu.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, lui Anne Shaw i s-a pus diagnosticul de cancer terminal și i s-a mai precizat că personalul de la Spitalul Universitar St. James din Leeds ar fi trebuit să o înștiințeze despre afecțiune. Anne Shaw a fost devastată la primirea veștii.

Medicii au refuzat să discute cu Anne o perioadă. Au reacționat târziu. Ce soluții s-au găsit

Pentru a se lămuri, Anne, împreună cu soțul ei, au cerut explicații Spitalului Universitar St. James din Leeds, dar au fost refuzați. Anne consideră nedrept ceea ce i se întâmplă deoarece crede și că primii medici ar fi trebuit să-și dea seama despre tumoare, luând în calcul că ea mai suferise de cancer în trecut.

ADVERTISEMENT

Anne Shaw simte tot mai mult efectele bolii, dar se zbate să trăiască. A slăbit considerabil, purtând haine largi, și încearcă să mențină o dietă pentru a păstra celulele canceroase sub control.Trăiesc o viață care nu seamănă deloc cu viața pe care eu și soțul meu o așteptam cu nerăbdare la pensionare”, a mai precizat femeia.

”Să ieșim la masă și să gătim împreună au fost o parte importantă a relației noastre, dar nu mai au rost aceste lucruri acum, pentru că abia pot mânca nimic și sunt obosită tot timpul”, mai spune Anne.

ADVERTISEMENT

După mai multe insistențe, cei de la spitalul din Leeds și-au luat angajamentul de a discuta cu fosta pacientă, prin februarie. Promisiunea a fost, însă, deșartă. După ce MailOnline a trimis o solicitare despre cazul bătrânei, abia de această dată reprezentanții au reacționat mai prompt.

”Ne pare foarte rău că doamna Shaw nu a auzit de la noi mai devreme despre îngrijirea ei. Acesta nu este nivelul de sprijin pe care ne propunem să-l oferim pacienților noștri. Ofițerul nostru medical șef a vorbit acum cu doamna Shaw pentru a-și cere scuze”, a transmis un purtător de cuvânt de la Spitalul Universitar St. James din Leeds .

Urmează ca Anne Shaw să se revadă cu personalul medical de la Spitalul Universitar St. James din Leeds și să se stabilească dacă se mai poate face ceva mai departe. Anne a explicat insistențele sale ca un semnal de alarmă pentru cei aflați în situația sa.

ADVERTISEMENT
Tags: