News

Cum a fost obligată o copilă de 6 ani să privească partida de fotbal a prietenilor în care o pasăre moartă a fost folosită pe post de minge. Video

Cum a fost obligată o copilă de numai 6 ani să privească partida de fotbal a prietenilor în care o pasăre moartă a fost folosită pe post de minge
12.06.2021 | 15:18
Cum a fost obligata o copila de 6 ani sa priveasca partida de fotbal a prietenilor in care o pasare moarta a fost folosita pe post de minge Video
ADVERTISEMENT

Vorbim despre o adevărată traumă, una peste care micuța va trece cu dificultate. Fetița, domiciliată în Iași, se juca în fața blocului alături de câțiva prieteni.

Aceștia au ucis un pui de pasăre, dar nu s-au oprit aici. Posibil din teribilism, copiii s-au apucat să joace fotbal cu cadavrul.

ADVERTISEMENT

Trauma vieții pentru o fetiță din Iași obligată să privească un joc cu o pasăre moartă

Mai mult de atât, au obligat-o și pe micuță să privească grozăvia. Culmea, pe filmare se vede clar că aceștia erau conștienți de gestul lor.

Copiii se așteptau chiar și la reacția fetei, una pe care au anticipat-o și chiar urmărit-o în timpul întâmplării.

ADVERTISEMENT

Fetiţa a început să plângă în hohote atunci când a văzut scena şi i-a rugat pe prietenii ei să se oprească. În ciuda rugăminților și în pofida lacrimilor, aceștia au continuat să joace fotbal cu cadavrul păsării.

Interesant este că nici măcar adulţii care se aflau prin preajmă și care au filmat întreaga scenă nu au avut vreo reacţie.

ADVERTISEMENT

“Copiii țipă mereu, așa știu ei să se joace, țipând, și o vreme nu i-am băgat în seamă. Aveam muzică în cameră și tot auzeam gălăgie de afară.

Dar atenția mi-a fost captată în momentul în care am auzit cuvintele ‘încetați, opriți-vă, lăsați-l în pace’ ale unei fetițe. 

ADVERTISEMENT

Atunci m-am dus repede spre fereastră și am văzut cum băieții aruncau și loveau cu sălbăticie, cu cruzime, cu plăcere un pui de pasăre mort.

Trei bărbați beau și jucau cărți impasibili în curtea blocului, un tânăr își curăța indiferent mașina, iar o mamă privea cu indulgență ceea ce ei i se părea o joacă.

Am coborât cât de repede am putut și i-am oprit pe acei copii. I-am întrebat dacă nu au milă. Au lăsat cadavrul și și-au văzut liniștiți de ale lor”, a povestit o tânără care locuia în apropiere şi care a auzit ţipetele fetei.

ADVERTISEMENT