Cum a fost păcălită Theresa May, premierul Marii Britanii, înainte de Croaţia-Anglia! Foto

Razvan Nicolae   
in CM 2018
11/07/2018, 21:28
Cum a fost păcălită Theresa May, premierul Marii Britanii, înainte de Croaţia-Anglia! Foto GALERIE FOTO
Theresa May a fost păcălită înainte de Croaţia - Anglia

Theresa May, premierul Marii Britanii, a fost păcalită de Kolinda Grabar-Kitarovici, preşedintele croaţilor, înainte de meciul Croaţia – Anglia, din semifinalele Campionatului Mondial 2018. Cele două s-au întâlnit la summitul șefilor statelor membre NATO de la Bruxelles.

Kolinda Grabar-Kitarovici a venit la summit NATO de la Bruxelles cu un cadou special pentru Theresa May. Preşedintele Croaţiei i-a oferit un tricou al selecţionatei pregătite de Zlatko Dalic, cu numărul zece şi cu numele premierului Marii Britanii pe spate. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Theresa May a gustat gluma dinaintea meciului Croaţia – Anglia

Croaţia – Anglia se joacă în semifinalele Campionatului Mondial 2018. Echipa care va câştiga în meciul care se dispută pe stadionul “Lujniki” din Moscova o va întâlni pe Franţa în finala turneului final din Rusia. Kolinda Grabar-Kitarovici a fost prezentă la meciurile jucate de Croaţia până în sferturile de finală. După ce a primit tricoul, Theresa May a gustat gluma şi a zâmbit.

Theresa May a fost păcălită de Kolinda Grabar-Kitarovici înainte de Croaţia - Anglia
Theresa May a fost păcălită de Kolinda Grabar-Kitarovici înainte de Croaţia – Anglia

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Stelea “răcoreşte România” pe bani mulţi! Cât scoate din publicitate

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×