Life

Cum a fost pandemia de coronavirus pentru Adelina Chivu. “La noi a fost destul de rău”

03.10.2020 | 22:34
Cum a fost pandemia de coronavirus pentru Adelina Chivu La noi a fost destul de rau
ADVERTISEMENT

Adelina Chivu a vorbit despre cum a trecut prin pandemia de coronavirus în Milano, despre cum a făcut față izolării și despre efectul restricțiilor impuse de autorități.

Perioada izolării la domiciliu a reprezentat un moment greu pentru întreaga familie, mai ales pentru ea, din moment ce nu îi place să petreacă prea mult timp în casă.

ADVERTISEMENT

Deși pentru Cristi Chivu, soțul ei, statul în casă a fost un moment de relaxare, la fel cum a fost pentru fetele lor, Adelina a trăit coșmarul vieții ei.

Cum a fost pandemia de coronavirus pentru Adelina Chivu

Adelina Chivu nu este genul de persoană care să petreacă mult timp în casă și nu credea că va fi nevoită vreodată să trăiască așa ceva. Mai ales în Italia, unde restricțiile autorităților au fost extrem de dure.

ADVERTISEMENT

Soția lui Cristi Chivu a mărturisit că i-a fost foarte greu și că ieșea din casă doar pentru strictul necesar.

“La noi a fost destul de rău, noi așa am resimțit perioada aceea. Acum în schimb suntem bine, oarecum. Perioada de stat în casă s-a terminat de ceva timp, însă atunci a fost foarte rău. Mai ieșeam doar la market, farmacie și doar pentru ceea ce era urgent.”, a spus Adelina în cadrul unui interviu pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

Soțul și fetele nu au fost afectați de această perioadă, ci din contră. S-au relaxat cât de mult au putut, iar statul în casă a fost prielnic.

“Fetele s-au distrat, dar dacă îmi zicea cineva înainte că o să stau 4 luni închisă în casă cu copii, mi s-ar fi părut imposibil. Eu și dacă am o zi liberă, trebuie să fac ceva cu ele. Dar surprinzător au fost bine”, a continuat Adelina în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a mărturisit că i-au lipsit enorm părinții, pe care nu i-a văzut de luni bune. Motivul pentru care nu a venit în România este acela că se impune carantina la întoarcerea în Italia. “Eu am făcut parte dintre cei care au reacționat rău, nu îmi place să stau în casă, prefer viața normală”, a adăugat aceasta.

În ceea ce privește vizitarea părinților, Adelina a spus că vor veni în țară sau ei vor veni în Italia. Însă le este teamă întrucât părinții sunt în vârstă, așa că se supun unui risc major.

Vedeta a menționat că în Milano știe foarte puține persoane care nu au fost afectate de noul coronavirus și că simte o mare presiune din această cauză, chiar dacă încearcă să se protejeze cât mai bine.

“Așa simțim cumva și noi o presiune, se strânge lanțul. E imposibil să eviți la nesfârșit, oricâtă grijă am avea.”, a continuat Adelina.

Vedeta și familia ei încearcă pe cât posibil să evite restaurantele și alte spații închise. În plus, se întâlnesc doar cu prieteni apropiați. Locuitorii sunt conștiincioși, astfel că poartă mască peste tot, după cum spune și Adelina: “Pe stradă, nu văd aproape nicio persoană care să nu aibă masca la îndemână”.

Adelina și fotbalistul Cristi Chivu sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani și au împreună două fetițe. Soția fostului căpitan de la Națională arată foarte bine la 38 de ani și nu se ferește să-și arate formele în public.

Deși este soția unui celebru fotbalist, Adelina preferă să nu apară la TV sau să dea detalii din viața personală. Postează regulat pe Instagram, unde are aproape 90 de mii de urmăritori.

ADVERTISEMENT