News

Cum a fost prins Radu Mazăre în Madagascar. Unde se afla fostul primar din Constanţa

08.05.2019 | 21:10
Radu Mazare Sursa Foto: Hepta

Radu Mazăre a fost prins în cursul zilei de azi de către autorități. Fostul edil al Constanței se afla în aeroport cu iubita sa, conform surselor citate de România TV. Poliția Română a confirmat informații despre reținerea acestuia.

Cum a fost prins Radu Mazăre?

Radu Mazăre, cu toate că se afla sub control judiciar, a încercat să fugă. Acesta a fost prins și reținut de autorități. Fostul primar al orașului de la mare se afla în aeroport alături de partenera sa. ”Autoritățile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliției Române, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, faptul că un cetățean român , urmărit internațional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile.

Poliția Română a fost în permanentă legătură cu autoritățile din Madagascar, colaborând cu acestea în vederea depistării și arestării persoanei urmărite internațional. Persoana arestată de autoritățile din Madagascar a fost condamnată de Curtea de Apel București, în anul 2017, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată și constituire de grup infracțional organizat”, conform unui comunicat din partea autorităților, citat de G4Media.ro.

Cum a fost prins Radu Mazăre
Radu Mazare
Sursa Foto: Hepta

Radu Mazăre a fost prins

Radu Mazăre a fost prins de autorități, în cursul zilei de miercuri, 8 mai, în Madagascar, confrom unor surse judiciare. Fostul edil a plecat din statul natal, unde se afla sub control judiciar, pe data de 30 decembrie 2017. Acesta anunța atunci că pleacă din cauza unor presiuni politice, spunând că a cerut printr-o scrisoare azil politic dîn Madagascar.

Din păcate pentru Mazăre, autoritățile din statul în cauză nu prevăd acest lucru. Alături de fostul primar al Constanței au fost condamnați și: Nicușor Constantinescu – 5 ani de închisoare, Cristi Borcea – 5 ani, Dragoș Săvulescu – 5 ani și jumătate, notarul Aurel Jean Andrei (soțul judecătoarei Laura Andrei, fosta șefă a Tribunalului București) – 2 ani cu suspendare.

Tags: