News

Cum a fost pusă la punct Diana Șoșoacă! Acuzată de „vorbe mizerabile”

28.01.2021 | 12:00
Cum a fost pusa la punct Diana Sosoaca Acuzata de vorbe mizerabile
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum a fost pusă la punct Diana Șoșoacă, parlamentar AUR de către jurnalistul Grigore Cartianu! Într-un interviu exclusiv acordat site-ului nostru, Cartianu nu a ezitat o clipă și a atacat întreaga politică propusă de partidul care a provocat un adevărat cutremur la ultimele alegeri legislative. 

Rugat să caracterizeze prestațiile Dianei Șoșoacă din Parlamentul României, jurnalistul nu a stat o clipă pe gânduri. Acesta consideră că o astfel de politică nu are cum să prindă la oameni raționali.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Grigore Cartianu spune că nu este deranjat neapărat de live-urile pe care aceasta le face pe o platformă de socializare, ci, mai degrabă, de lucrurile pe care le spune urmăritorilor săi.

Cum a fost pusă la punct Diana Șoșoacă!

„Cu live-urile nu este o problemă. Problema este cu fake news-ul și cu vorbe mizerabile, de genul, domne, ne ia pe toți cu tancurile de pe stradă și cu armata din casă și ne vaccinează obligatoriu. Ne bagă nu știu ce ser acolo ca să ne distrugă.

ADVERTISEMENT
Sursa foto – ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Prin aceste lucruri, de tip Radu Moraru, care a luat-o razna, uitați ce nebunie se întâmplă în America, chestii iraționale de genul acesta nu te duc decât la pierzanie.

Nu poți să ajungi să domini tu o țară, o unitate cu asemenea tâmpenii. Pentru că, totuși, oameni raționali sunt majoritari. Și în România, și peste tot”, a spus Grigore Cartianu

ADVERTISEMENT

Grigore Cartianu, acuze dure la adresa AUR

Jurnalistul consideră că AUR a obținut cam tot ce se putea din aceste alegeri. Mai sus de atât le va fi însă aproape imposibil să meargă. Se întâmplă acest lucru și pentru că niciun alt partid nu va risca o asociere.

„Ei, electoral, se pot limita la un maximi 20 la sută, la apogeul lor. După cum decurge treaba, se alege praful de ei. Oamenii raționali sunt majoritari tot timpul. Ei sunt nefrecventabili.

ADVERTISEMENT

Ei, și dacă ar lua, așa, prin absurd,  40 la sută, ei n-au cu cine să facă guvernul pentru că nimeni nu se va asocia cu ei. Ai fi sinucigaș să te asociezi cu ei”, a mai comentat Grigore Cartianu.

Sursa foto – EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Acesta spune că celelalte partide au deja pregătită o tactică în privința AUR. Astfel, n-ar trebui să mire o eventuală debarcare a parlamentarilor din sânul Alianței

„Nici Vadim Tudor, mă rog, FSN-ul, PSD-ul, PSDR-ul lui Iliescu mai lucrau cu Vadim Tudor pe ascuns acolo, dar să-i iei oficial la guvernare, nu se poate. Mai bine le iei oamenii, piesă cu piesă.

De exemplu, dacă ar deveni periculos, acest AUR să aibă procente prea mari, atunci, în mod cert, PSD-ul s-ar responsabiliza și ar face un guvern de uniune națională, mai puțin ăștia, țăcăniții cum le zic eu”, a adăugat jurnalistul.

Cine este Diana Șoșoacă, parlamentar AUR

Avocat de meserie, Diana Șoșoacă s-a făcut remarcată în timpul unei campanii în care nu a ezitat să atace nume grele ale politicii românești. Ajunsă, între timp, senator de Iași, aceasta a ieșit deseori în evidență prin critici dure și mesaje naționaliste.

De altfel, lumea a cunoscut-o la puține momente după apariția coronavirusului. A fost o prezență vocală cu ocazia  pelerinajului de Sf. Parascheva și, ulterior, la Constanța, acolo unde Arhiepiscopul Tomisului a avut parte de altercații cu jandarmii.

Sursa foto – ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

La un moment dat, Diana Șoșoacă a anunțat că este gata să dezgroape morții de COVID-19. Senatoarea i-a acuzat pe medici că nu vor să le facă autopsie celor care au decedat din cauza coronavirusului, susținând că totul este o înșelătorie.

Mai mult de atât, aceasta a participat la mai multe adunări publice din timpul campaniei electorale fără să poarte mască. Și în Parlament a venit la fel și a inițiat un adevărat scandal în jurul unei scutiri pe care a prezentat-o.

Ce avere are Diana Șoșoacă

La capitolul avere, Diana Șoșoacă nu stă rău deloc. Senatoarea de Iași deține un teren agricol de aproximativ 22.500 de metri pătrați, dar are și nu mai puțin de trei terenuri intravilane.

Unul dintre ele este în județul Dâmbovița și măsoară 2170 de metri pătrați. Celelalte două sunt în Căciulata, județul Vâlcea, dar sunt ceva mai mici.

Sursa foto – ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Conform declarației de avere, Diana Șoșoacă mai are două apartamente, dar și o casă de vacanță achiziționată în 2013. Avocata conducea până să ajungă în Parlamentul României un Opel Corsa din 2015 și avea obiecte de artă în valoare de 5.000 de euro.

Diana Ivanovici Șoșoacă are și câteva active financiare, sub formă de conturi curente, depozite bancare sau fonduri de investiții. Două dintre ele sunt în euro și au fost deschise la Banca Transilvania. Depășesc cu puțin suma de 20 de mii de euro. Aproape 50 de mii de lei se află în conturile avocatei care a precizat în declarația de avere că, anual, câștigă undeva în jurul sumei de 250.000 de lei.

ADVERTISEMENT