Life
notix pixel id

Cum a fost recompensat Colo după declarațiile scandaloase făcute pe Youtube

11.06.2020 | 13:50
Cum a fost recompensat Colo după declarațiile scandaloase făcute pe Youtube
Colo, recompensat de internauți. I-a crescut numărul de abonați. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Colo a fost recompensat de internauți, cu toate că declarațiile scandaloase făcute în urmă cu mai mult timp, în care instiga la abuz sexual, au fost aspru taxate chiar de autorități.

Colo are mai mulți abonați în urma declarațiilor scandaloase

Vloggerul Alexandru Bălan a crescut pe Youtube în ultimele zile. În mod neașteptat, Colo a înregistrat o creștere a numărului de abonați de 70%, 30.000 dând subscribe doar în ultimele zile.

Potrivit site-ului socialbalde.com, care monitorizează succesul canalurilor de Youtube, Colo a ajuns la 852.000 de abonați, cu 30.000 mai mulți în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Vloggerul face, astfel, bani din Youtube chiar și dacă a primit interdicție de la procurori să mai folosească platforma și alte rețele de socializare.

Tânăra care l-a reclamat, amenințată cu moartea

Alexandru Bălan a fost reținut marți, 9 iunie, de polițiști, iar a doua zi, pe 10 iunie, a fost prezentat în fața Parchetului pentru a da declarații în legătură cu faptele de care a fost acuzat.

ADVERTISEMENT

Youtuber-ul a fost pus ieri după amiază sub control judiciar și i s-a interzis să mai folosească rețelele online pentru 30 de zile.

Persoana care l-a denunțat pe Colo este o tânără membră a ONG-ului FILIA, o organizație care luptă împotriva discriminării femeilor.

ADVERTISEMENT

Fata a mărturisit recent că după plângerea pe care a formulat-o a primit mesaje de amenințări cu moartea.

„Au apărut amenințările. Mi-au scris pe Instagram și pe Facebook, m-au sunat noaptea, chiar au postat story-uri despre mine”, a spus fata care nu dorește să își dezvăluie identitatea, conform MEDIAFAX.

ADVERTISEMENT

„Unul dintre ei mi-a scris că dacă mă prinde, mă violează. Altul mi-a zis că mă calcă cu maşina dacă nu îmi retrag plângerea. Am strâns toate aceste ameninţări şi am fost la poliţie”, a mai spus tânăra care l-a reclamat pe Colo.

În urma declarațiilor prin care Colo instiga la abuzul minorelor care se îmbracă sumar, acesta și-a cerut iertare, însă părerea de rău nu a convins autoritățile dat fiind faptul că au venit nenatural, abia când scandalul a luat amploare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri