News

Cum a fost sfidat Vladimir Putin chiar de un colonel rus. „Nu avem rezerve, nu avem piloți, nici avioane. Cu ce trimitem oameni pe front?”

Cum a fost sfidat Vladimir Putin chiar de un colonel rus în retragere. Președintele Rusiei, contrat serios în privința războiului din Ucraina. Armata Roșie, probleme uriașe
11.05.2022 | 11:33
Cum a fost sfidat Vladimir Putin chiar de un colonel rus Nu avem rezerve nu avem piloti nici avioane Cu ce trimitem oameni pe front
Cum a fost sfidat Vladimir Putin chiar de un colonel rus aflat în retragere. Sursa foto - captură Digi 24
ADVERTISEMENT

Vladimir Putin a fost sfidat de un colonel rus aflat în retragere. Aproape incredibil, dar totul s-a întâmplat chiar la unul dintre principalele canale TV de stat. Invitații au rămas fără cuvinte.

Vladimir Putin, sfidat de un militar rus

Colonelul în retragere a transmis că forțele ruse nu pot concura în materie de armament cu cele ale Kievului. Mai mult decât atât, acesta a explicat că Rusia a suferit pierderile mari în Ucraina.

ADVERTISEMENT

Culmea, potrivit militarului nici măcar mobilizarea generală nu ar fi de ajutor. Fostul colonel în armata Moscovei nu s-a oprit aici și a pus câteva întrebări care i-au șocat pe cei prezenți.

“Cu ce trimitem oameni pe front? Cu armele de ieri, când Ucraina are arme NATO?”, a declarat acesta.

ADVERTISEMENT

De remarcat că totul se întâmplă pe fondul speculațiilor că președintele Putin va anunța mobilizarea în masă, una menită să trimită mai multe forțe în Ucraina.

“Să ne imaginăm că bat tobele, cântă fanfara și că este anunțată mobilizarea generală. Cât de repede de la declararea mobilizării putem trimite primul regiment de avioane de luptă? Am reuși până la Anul Nou?

ADVERTISEMENT

Nu avem rezervele, nu avem piloții, nu avem nici avioanele. Așa că mobilizarea ar fi de prea puțin ajutor. Dacă în seara asta ordonăm construirea de noi nave militare, când va fi gata prima? În doi ani.

Asta e problema cu mobilizarea.

Dacă ne fixăm ca obiectiv să formăm o nouă divizie de tancuri, când va fi gata? Aș spune că în cel puțin 90 de zile și nu ar fi echipată cu arme moderne pentru că nu avem arme și echipamente moderne în depozite.

ADVERTISEMENT

Să trimitem oameni înarmați cu armele de ieri la un război de secol XXI într-o luptă împotriva armelor NATO nu ar fi bine”, a mai zis Mihail Hodarionok, colonel rus în retragere

ADVERTISEMENT