Life

Cum a fost surprins actorul Jack Nicholson după un an jumătate de la ultima apariție publică. Prietenii se tem că va muri singur

Cum a fost surprins actorul Jack Nicholson. A dispărut din viața publică de mai bine de un an jumătate iar prietenii se tem pentru el.
18.04.2023 | 13:19
Cum a fost surprins actorul Jack Nicholson dupa un an jumatate de la ultima aparitie publica Prietenii se tem ca va muri singur
Cum a fost surprins actorul Jack Nicholson lângă propria casă. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Cum a fost surprins actorul Jack Nicholson. Acesta nu a mai apărut în public de un an și jumătate. Acum, prietenii se tem pentru el și cred că va muri singur.

Cum a fost surprins actorul Jack Nicholson lângă propria casă

Actorul Jack Nicholson a fost surprins pentru ultima dată în luna octombrie a anului 2021. De atunci acesta a decis să se retragă complet din viața publică.

ADVERTISEMENT

Acum, acesta a fost văzut la 18 luni de la ultima apariție publică. Vizibil afectat, actorul a ieșit pe balconul casei sale să ia o gură de aer.

Starea de sănătate a acestuia nu este neapărat una bună, iar prietenii lui se tem că va muri singur. Actorul are cinci copii, dar nu are o relație prea bună cu aceștia.

ADVERTISEMENT

Singurul care mai merge să îl viziteze este Raymond. Alături de acesta a fost văzută marele actor în anul 2021, la un meci al echipei sale preferate de fotbal american.

În rest, actorul s-a izolat de lume și tocmai de aceea au apărut și îngrijorările prietenilor legate de faptul că va muri singur. Mai mult, au existat și zvonuri potrivit căreia actorul Jack Nicholson ar avea demență și nu și-ar mai reține replicile.

ADVERTISEMENT

Jack Nicholson nu numai că nu iese deloc din casă, dar nici nu mai ține legătura cu prea multe persoane. Refuză să mai socializeze și nici nu a mai lucrat din anul 2010. Acesta a apărut în filmul How do you know, alături de Owen Wilson și Reese Witherspoon.

“A spus clar că locuința lui este castelul lui. Jack ține legătura cu anumite rude – în special cu [fiul] Ray, protejatul său, de care este foarte mândru – dar zilele lui de socializare au trecut de mult.”, a spus o sursă, scrie Daily Star.

ADVERTISEMENT

Un apropiat al acestuia spunea că din punct de vedere fizic actorul se simte foarte bine, dar mintea lui „este dusă”. Conform paginii sale de IMDb, actorul ar urma să apară într-un proiect, o miniserie cu regizorul Steven Spielberg.

ADVERTISEMENT
Tags: