Life

Cum a fost surprins Florin Salam pe stradă. Oamenii s-au adunat în jurul lui

Cum a apărut Florin Salam în centrul Capitalei. Foarte multe persoane s-au oprit în preajma sa și a familiei artistului.
02.05.2023 | 08:18
Cum a fost surprins Florin Salam pe strada Oamenii sau adunat in jurul lui
Cum a apărut Florin Salam în centrul Capitalei. Foarte multe persoane s-au oprit în preajma sa și a familiei artistului. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cum a fost surprins unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele pe stradă. Oamenii s-au adunat în jurul lui. Interpretul a ieșit la plimbare alături de partenera de viață, Roxana Dobre, și de copiii pe care-i au împreună.

Cum a apărut Florin Salam în centrul Capitalei. Foarte multe persoane s-au oprit în preajma sa și a familiei artistului

Florin Salam a apărut în urmă cu puțină vreme în centrul Capitalei, după ce recent a fost dat afară de la o nuntă. Manelistul a profitat de vremea frumoasă și de evenimentele de pe Calea Victoriei, unde a cântat și a dansat.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist s-a bucurat de acordurile muzicale sub privirile trecătorilor, fără să se sfiască de absolut nimic. În plus, cântărețul a fost oprit de foarte multe persoane care au stat în preajma sa și a familiei sale.

Foarte mulți fani au vrut să imortalizeze momentul prin fotografii sau filmări. Mai mult decât atât, manelistul a avut răbdare și nu s-a ferit să-și arate aprecierea pentru artiștii stradali pe care i-a aplaudat și chiar îmbrățișat la finalul reprezentanției.

ADVERTISEMENT

A ținut să mulțumească pentru piesa cântată, lucru care l-a făcut fericit pe Florin Salam, mai ales că a avut aproape soția și copiii. Renumitul interpret de muzică de petrecere este foarte dedicat când vine vorba de cei dragi.

„Frumos, frumos. 100 de ani de bucurie”, a spus artistul într-o filmare de pe TikTok, după ce numărul artiștilor de pe Calea Victoriei s-a încheiat, semn că apreciază muzica bună și are laude pentru toți cei din această breaslă.

ADVERTISEMENT
Florin Salam, pe Calea Victoriei
Florin Salam, pe Calea Victoriei, cu soția și fetele. Sursa foto: captură video TikTok. Colaj. Fanatik

Florin Salam, un familist convins

Florin Salam este un familist convins, chiar dacă nu vorbește foarte des despre cei dragi. Manelistul își găsește puterea în copiii săi, acasă, precizând că are o mică slăbiciunea pentru una dintre fete, și anume Maria.

„Acasă, cu copiii. Dar Maria asta a mea m-a mâncat. Asta numai când pune mâna pe mine… Bă, nu, că îi iubesc pe toți și îmi cer iertare, jur pe viața mea. Nu e cea mai mică, dar am eu așa de ea o milă, de asta m-a zăpăcit cu capul.

ADVERTISEMENT

Când o văd mi se înmoaie picioarele. Știe și ea, pe baza asta ea își bate cel mai mult joc de mine. Vai de capul meu ce face cu mine”, a mărturisit Florin Salam în podcast-ul lui Damian Drăghici, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: