Life

Cum a fost surprins Irinel Columbeanu pe stradă. Ce avea în unul dintre buzunare. Imagini uluitoare

29.04.2021 | 08:20
Cum a fost surprins Irinel Columbeanu pe strada Ce avea in unul dintre buzunare Imagini uluitoare
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu (63 de ani) a fost surprins zilele trecute pe stradă într-o ipostază inedită. Fostul milionar în euro nu mai aduce deloc cu bărbatul excentric de altă dată, care reușea să învârtă banii cu lopata. 

Fostul om de afaceri duce un trai modest, cu un salariu mediu pe economie. Locuiește într-un apartament cu chirie de mai bine de 2 ani, dar nu se plânge pentru că a pierdut totul și a fost nevoit să o ia de la zero, dovadă chiar aparițiile sale publice.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al fotomodelului Monica Gabor nu se sfiește să conducă o mașină veche, la mâna a doua sau să meargă la supermarket pentru a achiziționa numai câteva produse. Așa s-a întâmplat acum când Irinel Columbeanu a mers într-un magazin din zona Pipera.

Irinel Columbeanu, ipostază inedită. Cum a apărut la ieșirea dintr-un magazin

Irinel Columbeanu nu a ieșit din supermarket cu coșul plin de cumpărături și nici măcar cu o plasă. Îmbrăcat lejer cu o geacă de piele, blugi și pantofi sport, fostul afacerist și-a cumpărat doar câteva produse, de care probabil avea nevoie atunci.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost surprinsă având o doză de bere în buzunarul stâng de la geacă, iar în mână ținea câteva plicuri de cafea, semn că nu este deloc mofturos. Vezi imaginile pe click.ro!

Fostul milionar în euro a uitat de orice fel de fiță și în ultima vreme se comportă ca o persoană normală. O duce greu cu banii de când a pierdut averea estimată la 50 de milioane de euro, dar cu toate acestea nu se plânge și merge înainte cu capul sus.

ADVERTISEMENT

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. 

Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor.

ADVERTISEMENT

Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus acum ceva timp Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT