Life

Cum a fost surprins iubitul Iuliei Albu pe stradă. Diva trăiește un adevărat răsfăț – Foto

15.07.2020 | 11:07
Cum a fost surprins iubitul Iuliei Albu pe strada Diva traieste un adevarat rasfat  Foto
Iubitul Iuliei Albu este un cetățean străin. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iubitul Iuliei Albu nu mai e atât de misterios! Omul alături de care fosta soție a lui Mihai Albu și-a refăcut viața, bărbatul care o face fericită de câțiva ani, a ieșit în public cu vedeta!

Iubitul Iuliei Albu, cărăuș pentru partenera sa

Fosta jurată de la Bravo, ai stil  a vorbit în repetate rânduri că ar avea o relație cu un bărbat bine poziționat, dar niciodată nu a vrut să îi dea numele ori să spună cu ce se ocupă.

ADVERTISEMENT

Misterul a luat sfârșit, căci paparazzii publicației SpyNews au reușit să surprindă imaginile pe care le aștepta întreaga țară. Acesta a fost fotografiat în timp ce mergea la cumpărături cu Iulia și, ca un adevărat cavaler, îi purta bagajele.

Stilista și creatoarea de bijuterii personalizate a vorbit despre relația ei încă de când era în juriul emisiunii de modă de la Kanal D, acum 2 ani. Tot ce a spus atunci a fost că este vorba despre un cetățean străin, iar presa a scris că s-ar iubi cu un englez.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Iulia despre partenerul ei

„Lucrurile de care a fost acuzat sunt foarte grave. Cel mai grav mi se pare că nu a fost verificat acest subiect. Este un subiect ca oricare altul… Eu am un singur lucru de spus.

Acest om care este alături de mine de patru ani – şi ştiu că acest lucru deranjează – este un tată mai bun decât a fost fostul meu soţ. Şi un tată mai bun decât sunt eu mamă.

ADVERTISEMENT

E un lucru important. Eu nu lovesc în nimeni, dar aşa cum am spus, erau trei fraţi. Eu sunt plecată foarte mult timp, iar el are cu adevărat grijă de acest copil. Sunt foarte bine… Ne certăm pe lucruri mici, dar în rest nu! Suntem nişte oameni absolut normali”, spunea Iulia în urmă cu ceva timp pentru spynews.ro.

iubitul iuliei albu
Iubitul Iuliei Albu, ajutor de nădejde la cumpărături. Sursa foto: spynews.ro
Tags: