Life

Cum a fost surprins Mihai Bobonete prin Capitală. Fanii nu se așteptau să-l vadă astfel

Celebrul actor Mihai Bobonete a fost surprins într-o ipostază rară, prin Capitală. Mulți fani ar fi uimiți să-l vadă astfel. Imaginile au fost făcute publice.
18.07.2022 | 10:50
Cum a fost surprins de paparazzi Mihai Bobonete. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Rare sunt momentele când l-ai putea surprinde, în public, pe Mihai Bobonete. Actorul este foarte admirat de români, care s-ar bucura la orice pas să-l vadă.

Mihai Bobonete, surprins într-o ipostază rară în București

De curând, actorul din Las Fierbinți a fost fotografiat de jurnaliști într-o ipostază rară. Mihai Bobonete a fost surprins în timp ce se afla la un restaurant exclusivist din București, însă nu singur, ci însoțit, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete lua masa la restaurantul în cauză cu fiul său, un amic și copilul acestuia, care se înțelegea foarte cu copilul actorului. Mihai Bobonete și prietenul său au stat ore în șir la vorbă.

Cu toții păreau binedispuși și au savurat din plin ceea ce li s-a servit. Spre final, Mihai Bobonete a mai comandat o porție de mâncare, dar la pachet.

ADVERTISEMENT

După ce și-au luat rămas bun de la cei cu care s-au văzut, actorul și fiul lui s-au îndreptat către parcare. În mână, Bobonete ținea comenzile pe care le-a dus acasă, soției și fiicei sale.

Fiul lui Mihai Bobonete are 12 ani

Mihai Bobonete are nu doar o carieră frumoasă, ci și o familie care se poate descrie astfel. De ani buni, este căsătorit cu Cătălina Bobonete, alături de care are doi copii: Octav și Maria Elena.

ADVERTISEMENT

Pe 15 ianuarie, Octav a împlinit 12 ani și a fost un moment extrem de emoționant pentru părinți. Mama celui mic chiar s-a mirat de cât de rapid trece timpul.

”La mulți ani, Octav!!!! 12 ani…..ce repede aleargă timpul acesta….dar tu ai crescut și crești frumos!!! Să îți fie bine, să ai zâmbetul pe buze, să fii sănătos și fericit mereu!!”, a scris pe facebook Cătălina Bobonete.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe fetița lui Mihai Bobonete, Maria Elena are 7 ani. Ea a devenit cunoscută de o țară întreagă după ce a apărut la Românii au talent, apăsând pe Golden Buzz, la cererea lui Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT