Life

Cum a fost surprins Salman Khan la ziua Iuliei Vântur: ”Mă simt atât de norocoasă”

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere la finalul acestui weekend. De la eveniment nu a lipsit nici partenerul său, celebrul actor indian, Salman Khan.
25.07.2022 | 15:22
Cum a fost surprins Salman Khan la ziua Iuliei Vantur Ma simt atat de norocoasa
Cum a fost surprins Salman Khan la ziua de naștere a Iuliei Vântur. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a împlinit 42 de ani duminică, 24 iulie 2022. Fosta prezentatoare de la Știrile Protv și-a sărbătorit ziua de naștere în India, alături de toți cei dragi.

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Salman Khan. Cum a apărut actorul lângă ea

De la evenimentul frumoasei vedete nu a lipsit nici Salman Khan, partenerul ei. Faimosul actor indian și-a celebrat iubita alături de toți ceilalți apropiați și membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a postat pe Instagram un filmuleț cu imagini de la petrecerea zilei sale de naștere. Într-una dintre fotografii apare și star-ul de la Bollywood, care stă lângă ea. Acesta poartă o cămașă neagră, ușor descheiată și afișează un zâmbet discret.

Zi de nastere Iulia Vantur
Salman Khan, alături de Iulia Vântur la ziua de naștere a acesteia. Sursa foto: Instagram

 

Lângă imaginile atașate, Iulia Vântur a scris câteva cuvinte de mulțumire tuturor celor care i-au fost alături la momentul important din viața ei. Iulia Vântur s-a arătat recunoscătoare.

ADVERTISEMENT

”Dragii mei, sunt copleșită astăzi❤️ Se simte atât de bine să fii iubită și îmi vine să împărtășesc această dragoste. Mă simt atât de norocoasă să am suflete bune în viața mea: prieteni, familie pe care o iubesc, oameni pe care mă bazez!

Vă mulțumesc, băieți, că mi-ați făcut ziua de naștere atât de specială fiind acolo… niciun plan… doar inimă… prietenie și… distracție!Viața mea este mai bună datorită vouă 🤗❤️🙏🏼

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori ca toți cei apropiați să fi fost aici aseară, dar odată vom face asta să se întâmple’ 😉 Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, dragoste, urări, pentru sprijinul vostru continuu. Vă transmit multă dragoste și lumină tuturor🤗”, a scris Iulia Vântur pe Instagram.

Când și-au început povestea de dragoste Salman Khan și Iulia Vântur

Iulia Vântur și Salman Khan ar trăi o poveste de dragoste din 2011, atunci când frumoasa blondină a vizitat India și i s-a făcut cunoștință cu star-ul internațional chiar de către fostul iubit, Marius Moga.

ADVERTISEMENT

După vizita sa în India, Iulia Vântur ar fi ținut legătura cu Salman Khan prin intermediul rețelelor de socializare. Cu greu și-au confirmat relația, spunând că sunt doar prieteni o vreme, deși erau surprinși mereu unul în preajma celuilalt.

În India, Iulia Vântur trăiește o viață diferită față de cea din România. Nu mai este la pupitrul știrilor sau prezentatoare a unei emisiuni, ci cântăreață. Și acolo a devenit celebră, datorită relației cu Salman Khan.

ADVERTISEMENT