Life

Cum a fost surprins secretarul de stat de la Ministerul Sănătății în Herăstrău. Rar îl vezi așa!

12.09.2020 | 12:35
Cum a fost surprins secretarul de stat de la Ministerul Sanatatii in Herastrau Rar il vezi asa
Cum vor putea călători românii care au fost bolnavi de Covid-19, dar nu au dovezi în această privință Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Andrei Baciu (33 de ani), secretarul de stat de la Ministerul Sănătății alege un stil de viață care corespunde funcției pe care o ocupă.

Acesta a fost surprins, în zorii zilei, alergând în Herăstrău.

Tânărul demnitar alege o viață sănătoasă și optează pentru exerciții fizice intense încă de la primele ore ale dimineții.

ADVERTISEMENT

Andrei Baciu, secretar de stat la Ministerul Sănătății, aleargă în Herăstrău dis-de-dimineață

Andrei Baciu, tânărul demnitar de la Ministerul Sănătății, optează pentru un stil de viață sănătos și își începe zilele printr-un program de activități sportive în natură. Acesta a ales parcul Herăstrău pentru o repriză de alergat când abia se crăpa de ziuă.

Cu echipament adecvat pentru efort fizic și dotat cu un ceas care înregistrează performanțele, Andrei Baciu aleargă pe aleile pustii ale parcului, la ora 8, cât să poată ajunge și la birou și înainte ca majoritatea bucureștenilor să-și părăsească casele. A început prin a-și seta ceasul, dovadă că e o rutină obișnuită și că își urmărește cu strictețe activitățile sportive.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu fostul model actual secretar de stat le puteți vedea pe cancan.ro.

Andrei Baciu a făcut sport de performanță și a fost medic rezident

Tânărul secretar de stat a practicat volei de performanță încă din copilărie, de la 7 ani, până la terminarea studiilor. Acesta a absolvit în 2005 Liceul Militar din Alba Iulia, urmat de Facultatea de Medicină din București, absolvită în 2011.

Din ianuarie până în martie 2012 a fost medic rezident la Spitalul Fundeni în secția de chirurgie cardiacă și, în același domeniu, a profesat ca medic rezident timp de 2 ani la Spitalul Universitar din Rouen, Franța. Andrei Baciu este membru al Asociației Europene de Chirurgie Cardiacă și Toracică și președinte și membru fondator al Asociației Româno – Franceze de Chirurgie Cardiacă și Pediatrică. El ocupă fotolilul de secretar de stat la Ministerul Sănătății din decembrie 2019.

ADVERTISEMENT