Life

Cum a fost surprins Traian Băsescu. Viața fostului președinte nu mai deloc aceeași după ce și-a pierdut privilegiile

Traian Băsescu a fost surprins în ipostaze complet neașteptate. S-ar părea că viața fostului președinte s-a schimbat total.
18.07.2023 | 08:02
Cum a fost surprins Traian Basescu Viata fostului presedinte nu mai deloc aceeasi dupa ce sia pierdut privilegiile
Cum a fost surprins Traian Băsescu. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Traian Băsescu a fost președinte al României vreme de două mandate. Lucrurile aveau să se schimbe însă în momentul în care acesta a fost declarat colaborator al Securității. Fostul șef de stat și-a pierdut atunci toate privilegiile.

Traian Băsescu, surprins în ipostaze complet neașteptate

S-ar părea însă că Traian Băsescu nu este deloc afectat de ce i s-a întâmplat. Chiar dacă nu mai se bucură de o vilă de protocol, de paza SPP, ori de vreo indemnizație, viața sa merge înainte. 

ADVERTISEMENT

După cum este bine cunoscut deja, Traian Băsescu mai are un loc în Parlamentul European. Drept urmare, fostul președinte are grijă să ajungă și pe acolo. Cei de la cancan.ro l-au surprins într-un avion, care efectua o cursă București – Strasbourg.

Sursa citată scrie că cel mai probabil fostul președinte mergea la una dintre ședințele programate. Deși mulți s-ar fi gândit că după ce a rămas fără privilegiile de fost șef de stat, acesta ar fi afectat, iată că se întâmplă contrariul.

ADVERTISEMENT

Conform imaginilor surprinse de cancan.ro, ( Vezi aici), Traian Băsescu s-a amestecat fără prea mult stres prin mulțime. Îmbrăcat cât se poate de simplu, fostul șef de stat nu a ieșit deloc în evidență.

A optat pentru o vestă galbenă, o cămașă albastră, iar mai mereu a fost cu zâmbetul pe buze. Au fost și oameni care l-au recunoscut, iar Traian Băsescu nu a ezitat să stea de vorbă cu ei.

ADVERTISEMENT

Ce beneficii a pierdut fostul președinte al României

Deși pentru unii poate părea ceva neplăcut, iată că pentru fostul șef de stat, viața merge înainte. Să nu uităm că acesta a avut de traversat o perioadă complicată după ce a fost declarat colaborator al Securității. 

Deși a avut două mandate ca președinte al României, acest lucru nu a contat. Astfel, de ceva timp, Traian Băsescu nu mai beneficiază de o locuință de portocol gratuită și a fost nevoit să își achiziționeze propria casă.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, după ce a fost declarat colaborator al Securității, acesta a pierdut și indemnizația lunară în cuantum egal cu 75% din cea acordată ca președinte în exercițiu a României. Nici serviciile SPP nu mai există.

De asemenea, fostul președinte nu mai poate să folosească nici un autoturism oferit gratuit de statul român. Se pare însă că aceste lucruri nu îl afectează deloc în viața de zi cu zi pe acesta.

ADVERTISEMENT