ADVERTISEMENT
Life

Cum a fost surprinsă Daria Radionova în casa lui Alex Bodi, după ce mascații au intrat peste ei

Autor: Ionuţ Cataramă | 11.11.2020 | 15:22
Cum a fost surprinsă Daria Radionova în casa lui Alex Bodi, după ce mascații au intrat peste ei
Daria Radionova, noua iubită a lui Alex Bodi. Foto: Instagram

Daria Radionova se afla în locuința lui Alex Bodi în momentul în care mascații și procurorii DIICOT au descins în forță în vila din zona Nordului din Capitală. Rusoaica a fost fotografiată în timp ce casa în casă se aflau oamenii legii, care adunau probe în dosarul în care omul de afaceri este suspect. 

ADVERTISEMENT

Alex Bodi este suspect într-un dosar de proxenetism, trafic de minori și trafic de droguri de mare risc, unde anchetat mai este și nașul lui de cununie, interlopul Adrian Tâmplaru, spaima Sibiului și cel care a condus această rețea.

DIICOT a făcut publice imagini din incinta locuinței lui Alex Bodi, după ce au descins în forță, iar omul de afaceri se afla acasă cu Daria Radionova, care pe durata perchezițiilor a stat cuminte pe canapea, probabil speriată de cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și faptul că Bianca Drăgușanu a ajuns în țară chiar în momentul în care Alex Bodi era dus la audieri de către procurorii DIICOT în dosarul de trafic de persoane, trafic de minori și trafic de droguri cu mare risc. Daria Radionova nu știa de problemele iubitului ei, relația dintre ei debutând cu o problemă foarte mare.

ADVERTISEMENT

„Am aflat de pe internet, din presă, de la voi, ce s-a întâmplat. Sincer, habar nu aveam de toate aceste probleme. Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva, dar sunt convinsă că se vă dovedi că este nevinovat și că va reuși să iasă din toată situația asta ca de fiecare dată.

Cu siguranță va fi bine. Repet, nu știu nimic despre toate aceste acuzații. Noi nu mai suntem împreună și nu știam că este vizat pentru așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Procurorii au descins la 23 de adrese din opt județe: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Alex Bodi este unul dintre suspecți.

Interlopii racolau fetele din închisoare

Bazele grupării s-au pus în timp ce liderul cel mai important se afla în arest, în perioada 2008-2011, iar împreună cu alți 3 deținuți, au racolat fete prin intermediul rețelelor de socializare. Fetele erau duse în eroare, după ce interlopii foloseau metoda loverboy – prin care promiteau că vor fi împreună cu ele dacă practică prostituția, ori le mințeau că le asigură locuri de muncă în străinătate. Fetele, până la urmă, au fost convinse să practice prostituția în pentru ei, câștigând sume foarte mari din plata pentru serviciile sexuale pe care le ofereau, iar banii ajungeau în conturile interlopilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate în principal în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!