Life

Cum a fost surprinsă Gabriela Cristea în vacanță la munte. Imagini inedite alături de fetițe

28.01.2021 | 23:24
Cum a fost surprinsa Gabriela Cristea in vacanta la munte Imagini inedite alaturi de fetite
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost surprinsă într-o vacanță la munte, acolo unde s-a distrat de minune alături de partenerul ei de viață și de cele două fete. Prezentatoarea TV apare în ipostaze inedite în show-ul în care e protagonistă. 

Frumoasa brunetă a lăsat agitația orașului și a plecat la zăpadă și la săniuș. Familia Clonda – Cristea s-a îmbrăcat corespunzător și a transformat o zi normală într-una pe care nu o vor uita prea curând. Au râs, au căzut și s-au bătut cu zăpadă.

ADVERTISEMENT

Fetițele au fost extrem de încântate de această vacanță, care s-a transformat rapid într-o bulgăreală pe cinste. Gabriela Cristea le-a făcut pe plac micuțelor, mărturisind că anul viitor vrea să le învețe să schieze sau să se dea cu placa.

Gabriela Cristea, distracție la munte, cu întreaga familie. Ce a făcut vedeta

„Dă și lui tati ca să te răzbuni.(…) Iei zăpadă și îl bulgărești tare pe tati. Îi dai o bulgăreală zdravănă!”, i-a spus Gabriela Cristea fiicei sale cea mare, Bella Victoria Margot.

ADVERTISEMENT

Fetița a apreciat sfatul primit de la mama sa, distracția fiind în toi între cei 4. Prezentatoarea TV și soțul, Tavi Clonda, au încercat să le facă pe plac copiilor și pe lângă bulgăreală s-au dat și cu sania și s-au distrat de minune.

Din păcate, frumoasa brunetă a pierdut jocul cu bulgării de zăpada, dând vina pe mănușile de „orășeancă”. Gabriela Cristea l-a acuzat pe soț că i-ar fi dat o altă pereche de mănuși, de aceea nu a putut face bulgări perfecți.

ADVERTISEMENT

„Mie mi-ai dat mănușile astea de orășeancă”, i-a spus Gabriela Cristea soțului ei în emisiunea în care sunt protagoniști la Antena Stars, „Fetele lui Tavi Clonda by Gabriela Cristea”.

Vedeta și artistul nu au oprit distracția, bruneta bucurându-se ca un copil mic de această escapadă la munte, chiar dacă a fost organizată mai mult pentru fete. Gabriela Cristea s-a dat cu sania, a râs cu gura până la urechi și s-a manifestat cum a vrut.

ADVERTISEMENT

„Mamă, ce tare a fost. Nu mă mai opream, mă opream la București”, a spus fosta prezentatoare de la Kanal D după ce s-a dat pe derdeluș alături de fiicele sale, Victoria și Thea Iris Selena.

ADVERTISEMENT