Sporturi

Cum a fost surprinsă Mihaela Buzărnescu la New York înainte de primul meci la US Open 2018. Video

28.08.2018 | 18:09
Cum a fost surprinsa Mihaela Buzarnescu la New York inainte de primul meci la US Open 2018 Video
ADVERTISEMENT

Cum a fost surprinsă Mihaela Buzărnescu la New York. Mihaela Buzărnescu a fost surprinsă pe străzile din New York antrenându-se pentru primul ei meci la Flushing Meadows.

Ce a făcut Mihaela Buzărnescu la New York înainte de primul meci la US Open 2018. Mihaela Buzărnescu va decide marţi dacă va participa sau nu la US Open. Jucătoarea româncă, ocupanta locului 21 în ierarhia WTA, nu vrea să rişte vreo recidivă dacă va intra pe teren la US Open fără a fi complet refăcută.  Mihaela s-a accidentat în meciul cu Elina Svitolina, de la Montreal, jucătoare noastră accidentându-se în timpul setului decisiv al confruntării cu ucraineanca Elina Svitolina, în cadrul turneului Masters de la Montreal, în urmă cu trei săptămâni. Vezi toate detaliile despre meciurile de la US Open accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei de la Flushing Meadows.

ADVERTISEMENT

Buzărnescu a suferit, din cauza terenului umed, pe care a aluncat, încercând să ajungă la o minge exediată puternic şi plasat de către Svitolina spre colţul terenului, lângă linia de fund o accidentre serioasă, având un ligament rupt şi alte două afectate la gleznă. La momentul respectiv chiar sportiva a postat pe contul ei de Twitter: “Vești bune: niciun os rupt. Vești proaste: un ligament rupt și întindere la alte două. Sunt foarte tristă că nu voi participa la US Open, dar voi da totul să mă refac până la turneele asiatice. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere”.

Cum a fost surprinsă Mihaela Buzărnescu la New York

Mihaela Buzărnescu a apelat la New York la doctorul Cristian Răchiţan pentru a ajunge în forma perfectă pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open 2018. Răchiţan este un medic celebru în America, acolo unde locuieşte de aproximativ 30 de ani. “Mă lupt din greu cu accidentarea Mihaelei de la gleznă pentru a fi gata de meci”, a fost mesajul doctorului Răchiţan pe pagina lui de Facebook. Acesta a postat un videoclip în care Miki îşi făcea încălzirea pe o stradă din New York.

ADVERTISEMENT

Pe terenul numărul 13, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Marketa Vondrousova, locul 103 WTA, în jurul orei 21:30, fiind al treilea meci, după Cornet – Larrson şi Cecchinato – Benneteau. Acest meci va constitui o premieră în circuit, cele două sportive nemaiîntâlnindu-se până în prezent.

Buzărnescu va decide marţi dacă va juca la US Open. Nu vrea să rişte o recidivă

La câteva zile după aceea Mihaela a revenit cu informaţia mult mai optimistă legată de modul în care decurge procesul de recuperare  şi a precizat că sunt şanse să poată juca la US Open, dar că va decide acest lucru dor după ce va mai efectua investigţii medicale minuţioase. Românca a fost accidentată  în anii precedenţi destul de grav în câteva rânduri, probleme care i-au afectat enorm potenţialul de joc şi psihicul, până anul trecut ea figurând în anonimat, undeva după locul 500 în lume.

ADVERTISEMENT

Poate risca şi o amendă severă

Buzărnescu mai are un motiv serios pentru a lua o decizie înainte de începerea partidei. Conform regulamentelor ITF, dacă s-ar retrage din timpul turneului românca ar risca o amendă severă, între 25-45.000 de dolari. Dacă se va retrage înainte de începerea turneului Mihaela va primi jumătate din suma acordată pentru prezenţa în primul tur, care este de 54.000 de dolari, deci 27.000 de dolari. Buzărnescu a mai jucat doar o singură dată la US Open, sezonul trecut, când a ieşit încă din primul tur, ce e drept, adversară fiindu-i una dintre cele mai bune jucătoare din lume, daneza Caroline Wozniacki.