Life

Cum a fost surprinsă Ramona Gabor la Mamaia, cu două zile înainte de parastasul tatălui său

07.08.2020 | 10:40
Cum a fost surprinsa Ramona Gabor la Mamaia cu doua zile inainte de parastasul tatalui sau
ADVERTISEMENT

Ramona Gabor a fost surprinsă zilele trecute într-o stațiune de pe litoralul românesc, în compania surorii sale Alina și a nepoților. Frumoasa brunetă a ajuns în țară pentru a comemora trecerea în neființă a părinților săi.

Vedeta a plecat din Dubai la începutul săptămânii acesteia cu un avion privat, prima oprire fiind la mare unde s-a distrat de minune alături de sora sa. Ramona Gabor a putut fi văzută la piscina hotelului unde a fost cazată, etalându-și formele sexy într-un costum din două piese.

ADVERTISEMENT

Costumul de baie de culoare albă i-a pus în valoare sânii și picioarele lungi, modelul fiind o apariție care nu a trecut neobservată. Sora Monicăi Gabor s-a bronzat și s-a bălăcit în apa piscinei alături de nepoțeii ei dragi pe care nu i-a mai văzut de mai bine de un an.

Ramona Gabor, apariție surprinzătoare la o piscină din stațiunea Mamaia

„Ramona a fost fericită că și-a revăzut familia. Până acum a stat în Dubai, a vorbit cu surorile ei pe video call, însă a avut emoții când a revăzut-o pe Alina și pe nepoței”, au declarat persoane apropiate Ramonei Gabor, relatează click.ro.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, tânăra a petrecut o mini-vacanță alături de cei dragi, înainte de parastasul părinților, Veronica Bulai și Emil Gabor, care va avea loc sâmbătă, 8 august. Mama surorilor Gabor a încetat din viață pe 22 august din cauza unei lovituri puternice la cap.

Femeia se afla în vacanță în județul Gorj când în fața peșterii Polovragi o bucată de stâncă a lovit-o mortal, cadrele medicale nemaiputând face nimic pentru a-i slava viața.

ADVERTISEMENT

Sâmbăta aceasta urmează să aibă loc și parastasul lui Emil Gabor, tatăl acestora, care a murit în urmă cu o lună. Bărbatul a fost condus pe ultimul drum doar de fiica cea mare, Alina, celelalte două surori neputând ajunge în țară din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Ramona Gabor urmează să se întoarcă în Dubai săptămâna viitoare, însă până atunci profită de timp pentru a sta mai mult alături de familie și pentru a se ocupa de treburi importante.

ADVERTISEMENT
Ramona Gabor împreună cu nepotul ei, la piscină
Ramona Gabor împreună cu nepotul ei, la piscină. Sursa foto: click.ro

Ramona Gabor, fericită că ajunge într-un final în țara natală

Frumoasa vedetă este extrem de fericită că a reușit să ajungă acasă, la cei dragi, mai ales că din cauza virusului nu a putut veni la înmormântarea tatălui ei, văzând întreaga ceremonie prin videocall.

„Poate nu poți cumpăra fericirea, dar poți întotdeauna cumpăra bilete de avion”, a scris frumoasa brunetă înainte de a pleca din Dubai spre România, în dreptul unei imagini în care apare cu un zâmbet larg pe față.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: