Sporturi

Cum a fost surprinsă Serena Williams înaintea duelului cu Halep. Imagini inedite de la vestiare. Video

16.02.2021 | 11:18
Cum a fost surprinsa Serena Williams inaintea duelului cu Halep Imagini inedite de la vestiare Video
ADVERTISEMENT

Serena Williams se duelează cu Simona Halep în sferturile de finală de la Australian Open, în cel mai entuziasmant meci de pe tabloul feminin de la această ediție. Organizatorii au surprins imagini inedite cu Serena Williams de la vestiare înainte cu câteva minute de startul partidei.

De 7 ori campioană la Australian Open, Serena Williams a fost prima care a pășit pe suprafața de joc de pe arena centrală Rod Laver înaintea duelului cu Halep.

ADVERTISEMENT

Serena Williams s-a calificat în sferturile de finală după o victorie în 3 seturi, contra lui Aryna Sabalenka, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-4.

Cum a fost surprinsă Serena Williams înaintea duelului cu Halep. Imagini inedite de la vestiare

Serena Williams a preferat să rămână în sala de forță până la momentul intrării pe teren, organizatorii evidențând acest lucru printr-un video postat pe rețele de socializare, la doar câtwva secunde înaintea primului schimb de mingii al partidei.

ADVERTISEMENT

Se așteapța un duel epic între cele două, organizatorii prefatând în acest sens partida: “Victoria cu Swiatek o trimite pe Halep în sferturi la Melbourne Park pentru a cincea oară. Acolo o va întâlni pe Serena Williams.

La ultima întâlnire, Halep a jucat cel mai bun meci al său şi a câştigat cu 6-2, 6-2, în faţa sportivei cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares, în finala de la Wimbledon 2019″, au scris cei de la ausopen.com.

ADVERTISEMENT

Williams încrezătoare în puterile sale pentru duelul cu Halep

Statistica la întânlirile directe este net favorabilă sportivei din USA, Serena având un avantaj de 9-2 în partiele contra lui Halep. Ultima victorie i-a aparținut însă româncei, 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon, din 2019.

În cadrul Australian Open, cele două sportive s-au mai întânlit doar o singură dată. În 2019, în faza optimilor de finală, Serena WIlliams o elimina pe Simona Halep după 3 seturi, scor final 6-1, 4-6, 6-4.

ADVERTISEMENT

“În acest moment sunt pregătită pentru orice adversară. Sunt sferturile de finală ale unui Grand Slam. Am fost aici de mai multe ori decât aş putea număra. Aceasta este atitudinea potrivită pentru mine”, a declarat Serena Williams.

ADVERTISEMENT