Life

Cum a fost surprinsă Vulpița pe rețelele de socializare. Prima postare de când și-a anunțat sarcina

16.10.2020 | 14:55
Cum a fost surprinsă Vulpița pe rețelele de socializare. Prima postare de când și-a anunțat sarcina
Cum a fost surprinsă Vulpița pe rețelele de socializare. Prima postare de când și-a anunțat sarcina. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Familia Stegaru se bucură de cele mai frumoase momente. Vulpița este însărcinată în aproximativ două luni și le-a arătat fanilor cât de fericită e printr-o postare inedită.

Soția lui Viorel Stegaru a postat în secțiunea de story a contului de Instagram o filmare lentă în care defilează ca un fotomodel, cu privirea la cameră și cu mișcări degajate.

Vulpița și Viorel par să se simtă foarte bine înapoi acasă, iar relația se îmbunătățește considerabil. Cele nouă luni petrecute în platoul emisiunii de la Antena 1 au fost cu adevărat utile pentru ei.

ADVERTISEMENT

Cum a fost surprinsă Vulpița după ce s-a aflat că e însărcinată

Vulpița s-a afișat în mediul online pentru prima oară de când soțul ei a anunțat sarcina în direct. După ce s-au retras din lumina reflectoarelor, soții Stegaru s-au întors la origini ca să-și petreacă timpul cu fetița lor și cu restul familiei.

Cei din echipa Acces Direct au postat recent pe rețelele de socializare o fotografie ce reprezintă ecografia Vulpiței. Fanii le-au transmis urări de bine celor doi soți din Blăgești, însă nu toți au fost la fel de încântați. Unii au ironizat postarea și au scris mesaje răutăcioase la adresa soților Stegaru.

ADVERTISEMENT

Veronica “Vulpița” și-a redus activitatea din mediul online de când a revenit acasă. În urmă cu puțin timp, aceasta le-a făcut urmăritorilor o surpriză și a postat un clip video pe InstaStory.

Soția lui Viorel poartă o rochie scurtă și sandale cu tocuri joase, defilând prin casă ca un adevărat fotomodel. Se poate observa că întoarcerea în mediul rural a fost prielnică pentru ea.

ADVERTISEMENT
Vulpița
Vulpița s-a filmat în timp ce defila prin casă. Sursa foto: Instagram

Tânăra va deveni mamă pentru a doua oară, iar familia ei se bucură de momente fericite. Ea și Viorel se ocupă de treburile gospodăriei și postează regula pentru a ține legătura cu fanii.

Cei doi și-au anunțat oficial sarcina chiar în cadrul emisiunii în care au petrecut nouă luni din viață. Viorel Stegaru a sunat-o în direct pe Mirela Vaida și i-a dat vestea cea mare, moment în care Antena 1 a devenit lider de audiență.

ADVERTISEMENT

Cei doi deja s-au gândit la numele copilului, iar cel pe care l-au ales în cazul în care va fi fată a bucurat-o pe prezentatoarea de la “Acces Direct”.

“Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

ADVERTISEMENT

 Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt.”, a spus Viorel.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri