News

Cum a fost transformată o mașină care era daună totală în urmă cu două săptămâni! Acum e gata de start la Raliul Harghitei

11.07.2019 | 19:30
Cum a fost transformata o masina care era dauna totala in urma cu doua saptamani Acum e gata de start la Raliul Harghitei
Așa arăta mașina în urmă cu două săptămâni. Acum este gata să ia startul la Raliul Harghitei
ADVERTISEMENT

Dublul campion național Adrian Teslovan este gata de start în raliul său preferat, Raliul Harghitei, la numai două săptămâni după ce mașina sa de concurs a luat foc în timpul Raliului Moldovei.

Lider înaintea rundei trecute atât la Două Roți Motrice, cât și la Clasa RC3, pilotul a avut ghinion în timpul probei speciale cu numărul 4 din Moldova, atunci când, din cauza unei probleme tehnice, mașina a luat foc. Atât el, cât și copilotul său Cseh Vajk-Imre au scăpat nevătămați, însă automobilul de concurs a fost distrus aproape complet.

ADVERTISEMENT

Mâine dimineață, cei doi sunt însă din nou la start, de această dată în Harghita. Vor concura pe aceeași mașină, refăcută într-un timp record de echipa tehnică. “Vrem să mulțumim pentru efortul titanic printr-o clasare excelentă”, spune Teslovan.

Acesta a dezvăluit că, în cele două săptămâni, echipa mecanică a muncit aproximativ 13 ore zilnic pentru ca mașina Citroën DS3 R3T Max să fie prezentă și în acest weekend în etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri.

ADVERTISEMENT

“A fost o muncă intensă a băieților. Efectiv au reconstruit mașina după ce în prealabil a fost desfăcută complet și a fost sablată caroseria. Acum nu putem decât să fim bucuroși că luăm startul”, a spus Teslovan, care este originar chiar din Harghita.

Mașina lui Adrian Teslovan este acum gata de start în Raliul Harghitei

În ultimii cinci ani, Adi Teslovan a reușit de fiecare dată să urce măcar o dată pe podium în Raliul Harghitei, în 2018 impunându-se atât la Două Roți Motrice, cât și la Clasa 5.

ADVERTISEMENT

Un total de 74 de echipaje vor fi prezente în acest weekend la etapa a patra, printre cei care vor concura urmând să se numere și Simone Tempestini, Bogdan Marișca, Titi Aur, Dan Gîrtofan și Vali Porcișteanu.