News

Cum a fost ucis interlopul Emi Pian! Filmul crimei, pas cu pas. Detalii înfiorătoare de la locul faptei

04.08.2020 | 15:24
Execuția interlopului Emi Pian, pas cu pas! Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum a fost ucis interlopul Emi Pian, băiatul temutului Nicolae Duduianu! Florin Mototolea și-a găsit sfârșitul în cartierul Giulești.

Deși făcea parte din poate cel mai influent clan al României, Emi Pian a încetat din viață după ce un membru al unei grupări rivale din Capitală l-a înjunghiat.

ADVERTISEMENT

A fost o noapte lungă pentru cei implicați în altercație. Mai întâi s-au așezat la masă și au început să joace barbut. De altfel, de aici pare că a început întreg scandalul.

Execuția interlopului Emi Pian, pas cu pas!

Ciprian Napi, membru al clanului Spoitorilor împrumuta bani cu camătă persoanelor care jucau barbut. Doar că o făcea acelorași oameni pe care îi alegea și Emi Pian.

ADVERTISEMENT

În lumea interlopilor, acest „detaliu” însemna, de fapt, “concurență neloială”. “În lumea asta, e un afront să te bagi peste celălalt”, au spus sub protecția anonimatului mai mulți participanți.

Vorbim despre sute de mii de euro, bani pe care cei disperați îi luau cu împrumut și pe care îi restituiau cu o dobândă uriașă, dobândă care creștea zilnic.

ADVERTISEMENT

Emi Pian și Ciprian Napi s-ar fi luat la bătaie după ce și-au dat seama că “sponsorizau” cu bani același jucător de la masă.

În urma altercației, băiatul lui Nicolae Duduiani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit. I-a fost tăiată vena femurală și medicii n-au mai avut ce face.

ADVERTISEMENT

“La un moment dat, cineva a spus că aflat că Emi i-a dat iar 200.000 de euro unui jucător de la masă. Cum ne-a fost înțelegerea? De ce i-ai dat bani ăstuia?. A fost ultima replică auzită, pentru că a început bătaia”, scrie Libertatea despre începutul nebuniei

“Duduianu și Spoitorii sunt clanuri care se tolerau, nu-și încălcau teritoriile. Recent, când membrii s-au întâlnit la barbut, Emi l-a împrumut cu 300.000 de euro pe un băiat, Sandu Ștocaru. Sunt banii care se dau și pe care se percepe camătă, minimum 20 la sută.

Numai că și ceilalți îl creditaseră pe același individ. Atunci au apărut discuțiile între ei: “Păi, ce faceți, bă, vă băgați peste plăcinta noastră?”, continuă sursa citată.

Bătălia a ținut doar câteva minute pentru că Emi Pian a ajuns repede la pământ. Ciprian Napi nu a ezitat și l-a atacat cu un cuțit de bucătărie. I-a secționat vena femurală și totul s-a transformat într-o tragedie. “Ai lui l-au luat cu mașina și l-au dus la spital, însă nu s-a mai putut face nimic”, au continuat martorii.

Represaliile n-au întârziat să apară – conform celor prezenți la partida de barbut, răzbunarea a venit imediat. Cei din clanul Duduianu au dat foc unei vile din Bucureștii Noi, casă care ar aparține tatălui lui Ciprian Napi.

 

ADVERTISEMENT