Sport

Cum a fost umilit McGregor de rusul Khabib! Pas cu pas, pumn cu pumn într-o statistică impresionantă

07.10.2018 | 11:30
Cum a fost umilit McGregor de rusul Khabib Pas cu pas pumn cu pumn intro statistica impresionanta

Rusul Habib Nurmagomedov şi-a păstrat titlul de campion mondial UFC la categoria uşoară, dar a reușit să o facă într-o manieră impresionantă. Khabib l-a umilit pe McGregor pe care l-a bătut fără drept de apel, într-un meci disputat la Las Vegas și care s-a terminat cu o încăierare generală. Șocul galei UFC s-a terminat undeva pe la jumătatea reprizei a patra cînd Nurmagomedov  l-a strangulat pe irlandez la sol până când l-a lăsat fără pic de putere.

A fost a 27-a victorie pentru rusul Khabib care a împlinit de curând 30 de ani. Între timp, irlandezul McGregor tocmai a bifat a patra înfrângere din carieră după aproape doi ani de la ultimul său meci susţinut în MMA. De altfel și specialiștii anticipau o victorie ușoară pentru sportivul rus, doar că oamenii din fenomen se gândeau totuși la o luptă în care McGregor să conteze totuși ceva mai mult.

Cum a fost umilit McGregor de către rusul Khabib! Cei doi înainte de meci
McGregor a reușit să-l lovească doar de șase ori pe Khabib cât timp s-a aflat la podea

Cum a fost umilit McGregor de către rusul Khabib!

A fost un adevărat măcel în cușcă acolo unde rusul Nurmagomedov a reușit să trimită nu mai puțin de 70 de lovituri către McGregor care a răspuns cu greu. De 51 de ori a găsit replică irlandezul. Mult mai grave au fost lucrurile la capitolul lovituri la podea, acolo unde Khabib și-a demolat pur și simplu adversarul. De 45 de ori l-a lovit rusul pe McGregor care a fost mai degrabă încasator șef reușind să-l atingă de şase ori pe adversar.

Este pentru prima oară când McGregor iese din cușcă dominat de la un capăt la celălalt al luptei. Irlandezul nu a găsit răspuns și, așa cum se așteptau și oamenii din fenomen, a fost de nerecunoscut la podea. Mai mult de atât şi tactica rusului a fost perfectă. L-a împins constant pe McGregor și l-a adus fix acolo unde știa că devine vulnerabil.

4 meciuri pierdute are Connor McGregor după ce a fost învins și de rusul Khabib