Life

Cum a găsit-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu, după două zile cât a lipsit de acasă. „Nu mai plec, gata”

După ce a fost la munte două zile, Radu Vâlcan a filmat-o pe Adela Popescu în timp ce se distra. El a făcut publice imaginile și a spus că așa și-a găsit soția. Totul era doar o glumă.
19.06.2022 | 17:04
Cum a gasito Radu Valcan pe Adela Popescu dupa doua zile cat a lipsit de acasa Nu mai plec gata
Adela Popescu și Radu Vâlcan. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan alcătuiesc un cuplu de peste 10 ani, iar relația lor este una dintre cele mai puternice din lumea mondenă de la noi. Și-au întemeiat una dintre cele mai frumoase familii, având împreună trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi părinți au ales să-și crească singuri copiii, fără ajutor din partea vreunei bone, dar toate problemele sunt pe umerii lor.

Filmulețul publicat de Radu Vâlcan cu Adela Popescu, după ce a lipsit două zile de acasă!

Pentru că au dorit să își crească singuri copiii, Adela Popescu și Radu Vâlcan își permit foarte rar, să se distreze la petreceri.

ADVERTISEMENT

După ce Radu Vâlcan a fost pentru două zile la un maraton caritabil, la munte, iar soția lui a rămas singură cu cei trei copii, acesta a postat un filmuleț la întoarcere. Ceea ce au văzut fanii, a fost neașteptat.

Adela Popescu s-a „dezlănțuit” pe ringul de dans și s-a lăsat purtată de ritmul muzicii. Bineînțeles că imaginile au fost surprinse de Radu Vâlcan, care a și filmat-o, iar mai apoi a postat imaginile pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT

Mai mult, prezentatorul TV a adăugat și un mesaj care, sigur că face parte dintr-o glumă. „Am fost plecat două zile și am găsit-o așa. Nu mai plec, gata!”, a scris Radu Vâlcan pe rețelele de socializare.

Ce a făcut Adela Popescu acasă, singură

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare și e mereu în contact cu fanii ei de pe Instagram. Vedeta îi ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă atât pe plan profesional, dar nu numai.

ADVERTISEMENT

Ea a mărturisit prin ce a trecut cât timp a rămas singură două zile, cât Radu Vâlcan a fost plecat la un eveniment caritabil, la munte.

Adela Popescu a povestit că unul dintre cei trei copii s-a îmbolnăvit și a trebuit să aibă grijă singură de el. Ba mai mult, vedeta Pro TV le-a lăudat pe mamele care își cresc singure copiii.

ADVERTISEMENT

„Astăzi a fost o zi plină și foarte frumoasă. 
Ce nu se vede în aceste fotografii este că azi noapte Andrei a făcut febra. Nu că ar fi mare lucru. Copiii fac mereu. Dar Radu era la munte pentru maratonul la care urmă să participe astăzi.

Și, deci, noaptea am petrecut-o făcând singură planton. Și deși nu pomenesc acum de vreo situație iesita din comun, mi-am dat seama, încă o dată, ce bine e să le duci pe toate, și bune și rele, cu partenerul tău, cu tatăl copiilor tăi”, scrie Adela Popescu.

”Seara pun capul pe umărul lui”

Adela Popescu a mărturist ce bine îi este când pune capul pe umărul lui Radu Vâlcan, cu care s-a căsătorit în anul 2015.

”Sigur că dacă era acasă mă supără că a adus Nurofen în loc de Paracetamol, sau că apă pe care o cerea unul din copii, era prea rece sau prea caldă. 

Dar acum că nu a fost, am realizat, din nou, ce important este și că seara pun capul pe umărul lui și știu că suntem amândoi în asta, parte în parte, în mod egal, cu tot sufletul…Și astfel, orice moment, indiferent cât de greu, devine mai ușor. 

Mămici ce va creșteți copilașii singure, sunteți adevărate eroine. Voi sunteți adevăratele eroine. Vouă nu va ia nimeni “sacul” de pe umerii voștri că să îl pună pe ai lui…”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT