Simona Halep

Foto. Simona Halep, la Las Vegas! Cum i-a îmbrăcat Nike pe româncă şi pe staff-ul ei

Simona Halep a efectuat primul antrenament sâmbătă dimineaţă alături de tehnicianul australian în apropiere de Las Vegas. Teo Cercel şi Andrei Cristofor li s-au alăturat pentru cel de-al doilea antrenament.
03.03.2018 | 23:06
Foto Simona Halep la Las Vegas Cum ia imbracat Nike pe romanca si pe stafful ei

Darren Cahill s-a reunit cu Simona Halep în America, înaintea turneului de la Indian Wells, asta după ce nu a însoţit-o la Doha. Darren s-a despărţit şi el de Adidas, o firmă alături de care a avut o colaborare îndelungată, aşa cum anunţa încă din timpul Australian Open, dar a mers şi mai departe cu loialitatea faţă de Simona. Darren i-a luat exemplul elevei sale şi a trecut de asemenea la un chipament Nike. Acesta a supervizat antrenamentul susţinut de Halep în SUA, îmbrăcat fiind cu un tricou pe care era imprimat sloganul firmei americane: “Just do it”.

Pentru cea de-a doua sesiune de antrenament, celor doi li s-au alăturat şi Teo Cercel şi Andrei Cristofor, ambii având un rol important în pregătirea Simonei Halep pentru turneele viitoare. Liderul mondial şi staff-ul său au avut vestimentaţie specială din partea Nike, purtând toţi tricouri cu logo-ul firmei Nike şi însemnele “Las Vegas”.

 

Las Vegas baby @dc10s @andrei_cristofor @theoc1980

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona Halep, în pole position înainte de Indian Wells

Pentru Simona, care s-a recuperat după accidentare, turneul american este o şansă de a-şi consolida poziţia de lider WTA. Singura care o poate detrona este daneza Caroline Wozniacki, aflată pe locul 2. În acest moment, Simona are 7.965 de puncte, în timp ce Wozniacki are 7.525. La startul turneului, diferenţa va creşte.