Life

Cum a început povestea de dragoste din Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor România: ”Nu-mi trecea prin cap”

Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor România formează unul dintre cele mai recente cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi oferind acum mai multe detalii despre cum au ajuns să fie împreună.
19.08.2021 | 22:39
Cum a inceput povestea de dragoste din Marilena si Andrei Ciobanu de la Survivor Romania Numi trecea prin cap
Cum a început povestea de dragoste din Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor România: ”Nu-mi trecea prin cap”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a fost concurentă în al doilea sezon al show-ului de la Kanal D, în timp ce tânărul a făcut parte din primul. Nu se știau dinainte de competiția din Republica Dominicană, totul pornind de la un vlog.

Andrei Ciobanu și-a dorit să aibă o discuție deschisă cu Marilena, după încheierea filmărilor de la Survivor România 2021 și de aici a plecat toată povestea de dragoste din ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Fosta Războinică de la Kanal D a mărturisit că era într-o relație când a filmat cu actualul iubit, dar a simțit imediat o conexiune puternică care a făcut-o să-și pună câteva semne de întrebare.

Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor România, amănunte despre începutul relației lor. Cum au ajuns împreună

Marilena a precizat că nu-l știa pe Andrei Ciobanu pentru că nu a urmărit primul sezon de la Survivor România, motiv pentru care l-a căutat pe Internet atunci când fostul participant i-a scris în legătură cu un vlog.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi trecea prin cap. La acel moment eu nu eram singură. După ce m-am întors chiar nu mă gândeam să am o relație, eram completă, așa credeam eu. După acel vlog pe care l-am făcut cu Andrei, am simțit ceva ce era nou pentru mine. 

Sincer nu mi se părea un bărbat interesant și țin minte că l-am ghidat unde trebuie să ajungă, el a ajuns înaintea mea și nu-mi imaginam să fie atât de înalt. El stătea pe telefon, nici nu m-a observat.

ADVERTISEMENT

Când a ridicat capul m-a privit și a început să radă. Râdeam amândoi unul la altul”, a povestit fosta Războinică pentru wowbiz.ro.

Dragoste la prima vedere pentru Andrei Ciobanu de la Survivor România

Andrei Ciobanu a simțit în acele momente o chimie copilăroasă, menționând că mereu când revede filmarea respectivă observă sclipirile din ochii lor. În plus, fostul concurent de la Kanal D spune că pentru el a fost dragoste la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Fostul participant din primul sezon crede că a vrăjit-o pe blondină, fiind de părere că Marilena este mult mai frumoasă în realitate decât la TV. A vrut să o cunoască pentru că a fost competitivă la Survivor România, dar a ajuns să se îndrăgostească.

„La mine, da, cred în asta. Ce e dragostea la prima vedere: îți place de o persoană de prima dată când o vezi. La noi a fost ceva mai mult și cred în emoțiile alea, fluturașii aia. Mă pierdeam în privirea ei la vlog.

Mi-a spus «chiar a ieșit super, poate mai vii la Vatra Dornei». De atunci a fost ceva între noi. Eu o știam pe ea într-o relație”, a spus la rândul său Andrei Ciobanu, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT