Life

Cum a început povestea de dragoste dintre Nosfe și soția sa. Mădălina Crețan a povestit totul

Cum au pornit pe același drum regretatul Nosfe și partenera sa de viață. Mădălina Crețan l-a pus în fața unei decizii importante.
16.10.2022 | 22:09
Cum a inceput povestea de dragoste dintre Nosfe si sotia sa Madalina Cretan a povestit totul
Cum au pornit la drum regretatul Nosfe și partenera sa de viață. Mădălina Crețan l-a pus în fața unei decizii importante. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum a început povestea de dragoste dintre fondatorul formației Șatra Benz și soția sa. Frumoasa brunetă a povestit totul despre legătura amoroasă care a început în urmă cu câțiva ani și ce i-a unit cel mai mult atunci.

Cum au pornit la drum regretatul Nosfe și partenera sa de viață. Mădălina Crețan l-a pus în fața unei decizii importante

Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, a avut o relație de dragoste atipică cu Mădălina. Cei doi au ajuns să fie împreună într-o perioadă în care vedeta avea o legătură amoroasă care dura deja de mai bine de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Regretatul cântăreț a fost nevoit să facă o alegere dificilă și să hotărască cu cine formează un cuplu în continuare. Sarcina actualei soții a atârnat destul de mult balanța și în felul acesta artistul a renunțat la fosta relație.

„Din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și… I-a fost foarte greu să se hotărască.

ADVERTISEMENT

Eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen: dai pasărea din mâna pe cioara de pe gard. I-a luat vreo 9 luni să se hotărască. O sarcină (râde). Am suferit”, a mărturisit soția lui Nosfe în cadrul unui interviu de la Antena Stars, conform spynews.ro.

Nosfe: ”Caut să dau o veste proastă în cel mai frumos mod”

Regretatul rapper, care a încetat din viață la 37 de ani, povestea la momentul respectiv că nu i-a fost deloc ușor să ia o decizie. A suferit enorm, însă a ales să meargă pe un nou drum alături de cea care l-a făcut tată de fată.

ADVERTISEMENT

A ajuns la concluzia că cel mai bine e să-i ofere fostei partenere de viață vestea în cel mai bun mod posibil. A durat 9 luni până s-a decis că vrea o viață nouă alături de Mădălina, femeia care a luptat pentru el până-n pânzele albe.

„Și eu am suferit, să știi. Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor, adică eu caut tot timpul să dau o veste proastă în cel mai frumos mod posibil. Deși câteodată este o prostie și mai bine direct.

ADVERTISEMENT

Acum am învățat asta. Automat atunci când s-a apropiat sfârșitul relației, eu mi-am dat seama, fiind foarte cerebral, cum a spus și ea (n.r. soția), că am luat decizia”, spunea Nosfe, mai arată sursa menționată mai devreme.

Mădălina Crețan a precizat că nu-i pare deloc rău că a trecut printr-o perioadă critică la începutul relației cu Nosfe. În plus, bruneta crede că a meritat să dea totul pentru propria poveste de iubire pentru că a văzut în artist un om minunat.

ADVERTISEMENT