Becali a încercat să nu-i plătească despăgubirile lui Talpan. Dezvăluiri din dosar

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/03/2018, 10:52
Becali a încercat să nu-i plătească despăgubirile lui Talpan. Dezvăluiri din dosar

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Florin Talpan i-a intentat un proces pentru calomnie lui Gigi Becali, iar patronul lui FCSB trebuie să-i achite daune în valoare de 3.000 de euro. Latifundiarul din Pipera a făcut recurs la această decizie, iar Curtea de Apel Bucureşti a hotărât să mărească despăgubirile la 30.000 de euro – vezi aici detalii

Ziare.com a dezvăluit care sunt motivele invocate de Gigi Becali pentru a scăpa de plata unor despăgubiri câtre juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Florin Talpan. Patronul lui FCSB a insistat în faţa judecătoarei de la Curtea de Apel Bucureşti pe faptul că, jignindu-l pe Florin Talpan, a reuşit să-l ajute să devină celebru. 

Becali a susţinut că Talpan a meritat să fie jignit

“Ulterior afirmaţiilor pârâtului opinia publică despre reclamant nu s-a schimbat în rău, ba din contră. Cei care nu îl cunoşteau acum îl cunosc şi îl apreciează”, apare într-un document despus la dosar, semnat de avocatul Simona Neagu. Mai mult, Becali a susţinut că Talpan l-a provocat şi că acesta a meritat să fie jignit. De asemenea, avocata patronului de la FCSB a recunoscut că acesta are probleme cu femeile şi că este misogin. 

“Toată lumea ştie că pârâtul este puţin misogin. Dar, după cum aţi observat, atât faţă de dumneavoastă, cât şi faţă de mine a avut o atitudine respectuoasă. Chiar dacă părerea lui despre femei nu este dintre cele mai bune, nu vorbeşte urât despre nicio femeie dacă nu este provocat”, a spus avocata lui Becali.

 

Închide ×