News

Cum a încercat să scape de arestul preventiv Mihai Bizu, milioarul care a vrut să îşi omoare soţia pe litoral

16.08.2020 | 11:45
Cum a incercat sa scape de arestul preventiv Mihai Bizu milioarul care a vrut sa isi omoare sotia pe litoral
ADVERTISEMENT

Cazul milionarului Mihai Bizu, dezvoltatorul imobiliar care a încercat să-și înece soția, a făcut înconjurul României.

Bărbatul a fost reținut de polițiști după ce și-a violat soția, însă a încercat să scape de arest printr-o inginerie meschină.

ADVERTISEMENT

Potrivit Cancan, milionarul ar fi acuzat că se simte rău pentru a trage de timp, astfel că a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

Mihai Bizu a sperat că va fi internat în spital pentru a scăpa de arest

Bărbatul ar fi sperat că va fi internat o perioadă lungă de timp în spital, pentru a scăpa de arestul preventiv, însă nu a avut noroc în această privință.

ADVERTISEMENT

Medicii l-au tratat pentru problemele de moment, i-au făcut o serie de analize, însă au constatat că Bizu este apt pentru a fi dus în arest, acolo unde se va afla pentru o perioadă de 30 de zile. Milionarul e acuzat de tentativă de omor și viol.

Bizu a încercat să-și înece soția într-un jacuzzi

Mihai Bizu este unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din București și este căsătorit cu Irina Popescu, o tânără care a fost iubita lui Costi Ioniță în urmă cu mai mulți ani, potrivit Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi ar fi băut toată noaptea la Nuba, un celebru club de fițe de pe litoral, după care au mers la o petrecere privată, la vila unui prieten.

Aparent aflat sub influența băuturilor alcoolice, Bizu s-a luat la ceartă cu soția sa, care se afla în acel moment într-un jacuzzi. Bărbatul a lovit-o pe femeie cu capul de marginea acelui jacuzzi, după care a încercat să o înece.

ADVERTISEMENT
Soția lui Mihai Bizu e mare amatoare de Yoga
Soția lui Mihai Bizu e mare amatoare de Yoga

Îngroziți, martorii au sunat la 112, însă femeia a fugit la hotelul unde era cazată. Între timp, polițiștii au plecat acasă, fiind siguri că este vorba de o singură ceartă conjugală.

În acea noapte, femeia a fost violată de soțul ei în camera de hotel unde locuiau, după care a plecat la București unde a depus plângere la Secția 15 de poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: