News

Cum a încercat să scape de Poliție un șofer beat din Ialomița. Unde s-a ascuns acesta

Polițiștii de la Rutieră din județul Ialomița au depistat, în prima zi a lunii, un șofer beat aflat la volanul unei mașini. Pentru a scăpa de agenți, bărbatul a încercat să se ascundă, dar fără succes.
03.08.2022 | 10:15
Cum a incercat sa scape de Politie un sofer beat din Ialomita Unde sa ascuns acesta
Urmărit de polițiști, un șofer beat și-a abandonat mașina și s-a ascuns într-un lan de floarea-soarelui. Sursa foto: Poliția Română
ADVERTISEMENT

Aflat sub influența alcoolului, un bărbat din județul Ialomița a avut ghinionul de a întâlni un filtru al Poliției Rutiere. Pentru a scăpa de iminenta amendă și o suspendare a permisului, individul a decis să se ascundă.

Urmărit de polițiști, un șofer beat și-a abandonat mașina și s-a ascuns într-un lan de floarea-soarelui

Incidentul din sudul țării a fost raportat luni, 1 august. Atunci, un bărbat de 49 de ani din localitatea Crunți a fost depistat în flagrant de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

Agenții au observat pe o stradă din localitatea ialomițeană un autoturism care se deplasa dubios pe șosea.

În clipa în care șoferul turmentat a observat mașina de Poliție, a accelerat, încercând să scape de agenți.

ADVERTISEMENT

Ajuns în afara localității, acesta și-a abandonat autoturismul în dreptul unei stâne și a fugit în lanul de floarea-soarelui aflat în apropiere.

Polițiștii plecați în urmărirea acestuia au observat unde a încercat să se ascundă. În scurt timp, șoferul băut a fost prins și imobilizat. Acesta intrase circa 200 de metri în lanul de floarea-soarelui, notează site-ul IndependentOnline.

ADVERTISEMENT

Dosar penal pe numele șoferului băut din Ialomița

În urma verificărilor efectuate de Poliție s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 49 de ani este din localitatea Crunți.

Testarea cu aparatul etilotest Dragger a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru a-i fi recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

ADVERTISEMENT

Totodată, pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, mai notează sursa citată.

Un incident în care a fost implicat un alt șofer băut a avut loc recent în Bacău. În weekendul trecut, un echipaj de la Rutieră a avut mari probleme cu un şofer beat, care a trecut cu maşina pe culoarea roşie a semaforului.

O patrulă rutieră din Bacău a avut serios de furcă în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un şofer beat, care a trecut cu maşina pe culoarea roşie a semaforului.

Agenții au efectuat semnale luminoase şi acustice în vederea opririi autoturismului, însă şoferul nu s-a conformat şi a continuat să se deplaseze pe mai multe străzi din Bacău. Într-un final a fost prins, însă nu înainte de a răni doi polițiști în timp ce efectua manevre.

Pentru acțiunile sale, șoferul recalcitrant a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, notează Ziardebacău.

ADVERTISEMENT