Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a “încurcat” Sabin Ilie un meci aranjat: “Personalitate! M-ai văzut mai fraier?” Video exclusiv

Frații Adrian și Sabin Ilie au povestit întâmplări fabuloase petrecute de-a lungul carierei. Cum a încurcat fostul atacantul în vârstă de 47 de ani un meci aranjat.
09.04.2023 | 09:44
Cum a incurcat Sabin Ilie un meci aranjat Personalitate Mai vazut mai fraier Video exclusiv
Sabin și Adrian Ilie, amintiri despre un meci aranjat al Stelei. Foto. colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Sabin Ilie, fostul atacant al Stelei, și fratele său, Adrian Ilie, zis „Cobra”, au povestit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI un episod fabulos petrecut la un meci al roș-albaștrilor. În vârstă de 47 de ani, Sabin Ilie a „încurcat” un meci aranjat după ce a înscris din penalty.

Sabin și Adrian Ilie, povestea meciului aranjat de Steaua la Bistrița

Cu apariții publice foarte rare, Sabin Ilie a fost prezent în platoul emisiunii moderate de Horia Ivanovici alături de Adrian Ilie, fratele fostului fotbalist și specialist FANATIK SUPERLIGA. Cei doi foști fotbaliști de la Steaua au dezvăluit un episod fabulos în care jucătorii roș-albaștrilor au căzut de comun acord să aranjeze un meci la Bistrița.

ADVERTISEMENT

Steaua era deja campioană matematic, iar obiectivul deplasării de la Bistrița era un rezultat de egalitate. „Era meciul de la Bistrița, că el (n.r. Sabin Ilie) știe situația și câștigasem campionatul și luasem o decizie ca meciul să se termine egal.

VEZI VIDEO MAI JOS

Eram campioni noi și să ia o primă de joc și cei de la Bistrița pentru că aveau primele mari cu Steaua. Toate echipele care jucau cu noi aveau prima de două ori mai mare. Pentru un egal cu noi erau plătiți ca și cum ar fi primit două prime”, a început povestea Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Sabin Ilie a „încurcat” un meci aranjat: „Personalitate”

Ironia a făcut ca centrarea lui Marius Lăcătuș să fie oprită cu mâna de un adversar, iar „centralul” să acorde lovitură de pedeapsă. „Centrează Marius Lăcătuș, lovește pe cineva mingea în mână și dă arbitrul în minutul 87 penalty. 0-0 era scorul.

Cine bate că acum cine bate trebuie să și rateze. Se termină filmul și-așa vorbisem ceva. Pe cine punem? Pe cel mai mic. Sabin, bați? Dar vezi că trebuie să dai afară. Acum întreabă-l ce s-a întâmplat în meci”, a mai povestit Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Sabin Ilie a fost cel care a executat lovitura de la punctul cu var și contrar înțelegerii cu restul echipei, fostul fotbalist a marcat păcălindu-l pe portarul Costel Câmpeanu. „Personalitate! Doar ce intrasem, că nu jucam titular, cred că era și primul gol la Steaua. ‘Vezi că trebuie să ratezi. Da, nu-ți face griji’. Am pus mingea, i-am făcut semn, bineînțeles că am dat în colțul celălalt. Gol, 1-0. 

(n.r. i-ai făcut semn lui Câmpeanu să se ducă în alt colț?) Da. Pac, în partea cealaltă. Singurul care m-a îmbrățișat a fost (n.r. Dumitru Dumitriu) nea Țiți. ‘Bravo, bă băiete’. Dintre toți pe mine m-ați găsit cel mai prost din echipa asta? I-am făcut semn, el s-a dus. Nicio emoție nu am avut”, a continuat povestea savuroasă Sabin Ilie.

ADVERTISEMENT

Meciul aranjat s-a terminat egal: „Tu așa credeai, că ratez 11 metri sau ce?”

Ulterior, Sabin Ilie a descris nedumerirea de pe chipul lui Costel Câmpeanu. Fostul fotbalist a mărturisit că nu a ratat niciun penalty la Steaua din acel moment. „(n.r. Costel Câmpeanu) Se uita la mine. Nu-i venea să creadă. Eu am dat-o pe aia, am crezut că mi-ai zis să-mi iau un colț și să dau tare.

Lucruri frumoase, amintiri plăcute. De-atunci numai eu am bătut 11 metri la Steaua. N-am ratat niciunul la Steaua”, a mai spus Sabin Ilie. În final partida s-a terminat egal. „1-1 s-a terminat. Au egalat în minutul 92, la ultima fază. Când l-am întrebat: ‘Bă, dar vorbim cu tine și tu faci invers. Tu așa credeai vreodată, că eu ratez 11 metri sau ce? Așa ți-ai închipuit?’”, a încheiat Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Tags: