Fotbal intern

Cum a jucat Ianis Hagi, superstarul naţionalei României, la debutul cu Croaţia. Toate fazele decarului urmărit de echipele de top ale Europei + momentele când a făcut diferenţa!

18.06.2019 | 22:08
Cum a jucat Ianis Hagi superstarul nationalei Romaniei la debutul cu Croatia Toate fazele decarului urmarit de echipele de top ale Europei  momentele cand a facut diferenta
Cum a jucat Ianis Hagi, superstarul naţionalei României, la debutul cu Croaţia. Decarul a făcut o partidă foarte bună şi a dovedit că este un pilon pentru tricolori

Toţi ochii au fost pe numărul 10 din formaţia tricoloră. Milioane de conaţionali şi zeci de scouteri au aşteptat să vadă ce poate cu adevărat fiul lui Gică Hagi, la cel mai înalt nivel. FANATIK a urrmărit cum a jucat Ianis Hagi, superstarul naţionalei României, la debutul cu Croaţia. Fază cu fază, momente de geniu, pase sclipitoare, dar şi unele erori inerente celor care încearcă să facă diferenţa la fiecare fază.

Cum a jucat Ianis Hagi, superstarul naţionalei României, la debutul cu Croaţia. Un gol şi o greşeală gravă

Giovanni Becali a caracterizat perfect ce îl aştepta pe Ianis Hagi înaintea meciului cu Croaţia, câştigat cu 4-1. Impresarul a vorbit deschis despre ofertele pe care decarul naţionalei le are şi cum ar putea exploda cota sa după acest turneu final. ”Ianis Hagi nu e taică-său în momentul ăsta dar poate să ajungă într-un an, doi, poate şi peste taică-său. Hagi e pe buzele multor cluburi, azi vor fi probabil mulţi observatori, vă daţi seama, se joacă în Italia, Franţa e aproape, Italia e acolo, Spania e aproape, probabil vor veni şi din Portugalia, din Anglia. Hagi azi, printr-o evoluţie bună, îşi poate semna un contract în alb”, afirma Becali. Iar evoluţia fotbalistului în care stau speranţele unei naţiuni de a reveni în lumea bună a Sportului Rege a fost una pe măsură.

Aşa a evoluat Ianis Hagi în prima repriză:

Min. 13: Andrei Ivan deviază cu capul spre Puşcaş, acesta trimite spre poartă, croaţii resping, iar Hagi jr., care a urmărit excelent, marchează pentru 2-0.

Min. 18: Decarul României pasează înapoi, pe zonă centrală. E o greşeală uriaşă şi Vlasic face face 2-1.

Min. 34: Ianis încearcă o pasă verticală, spre Puşcaş, care sprintase între fundaşii adverşi, dar mingea se duce puţin prea tare.

Min. 41: Hagi intră central, driblează un adversar şi pasează spectaculos spre Man, dar acesta finalizează dezamăgitor.

Min. 45: Contraatac fantastic al României. Ştefan îi pasează lui Hagi în jumătatea noastră. Ianis preia şi face o cursă de aproape 30 de metri cu un adversar în spate. Îl lansează din nou pe Ştefan, acesta scoate la Andrei Ivan, care driblează scurt şi şutează de puţin pe lângă poarta Croaţiei.

Aşa a evoluat Ianis Hagi în a doua repriză:

Min. 50: Ianis încearcă să plece pe o contră, dar îşi prelungeşte mingea şi o pierde după 20 de metri.

Min. 54: Hagi jr. este aproape de un gol fabulos. Românul şutează cu stângul, din lovitură liberă de la 22 de metri, dar balonul loveşte transversala. Ce ocazie!

Min. 56: Decarul României are o nouă lovitură liberă. Distanţa, 30 de metri. Mijlocaşul trimite cu piciorul drept, dar mingea trece de această dată departe de poarta Croaţiei.

Min. 58: Ianis Hagi este lansat de Man, decarul nostru driblează spectaculos, intră în careu şi scoate la Puşcaş, dar atacantul este blocat în ultimul moment. La faza imediat următoare, Hagi jr. pătrunde în careu, în viteză, şi îl vede pe Băluţă. Închizătorul nu loveşte mingea corect şi o trimite mult peste transversală.

Min. 76: Hagi jr. ajută şi în defensivă. Decarul anticipează perfect şi reuşeşte o recuperare importantă pentru naţionala României.

Min. 81: Ianis se accidentează şi pulsul lui Mirel Rădoi creşte: magicianul nostru şchiopătează după o contră cu un adversar.

Min. 90: Ianis Hagi îl găseşte ideal pe Manea, centrarea fundaşului ajunge la Adrian Petre şi e 4-1 pentru România!

Spartak Moscova, cea mai nouă variantă pentru familia Hagi

Zilele trecute a apărut o nouă opţiune de transfer pentru Ianis Hagi. Dorit de Ajax şi de Sevilla, mijlocaşul celor de la Viitorul ar putea ajunge să evolueze pentru Spartak Moscova. Presa din Rusia vorbeşte despre un interes al ruşilor pentru un pachet de senzaţie: Gică Hagi – Ianis Hagi. Ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru cea mai sonoră familie din fotbalul românesc.

Probabil că este cel mai important jucător din istoria fotbalului românesc, golgheterul din toate timpurile al naţionalei României (35 de goluri, alături de Adrian Mutu), fost jucător al Barcelonei şi fotbalist al naţionalei României de la Cupa Mondială din 1994. Se spune că Gheorghe Hagi e deschis proiectelor interesante, iar munca la Spartak e interesantă. Hagi jr. va merge la Spartak, dacă tatăl său îi ia locul ui Kononov”, au scris ruşii de la sovsport.ru.

8.10 ESTE COTA OFERITĂ DE FORTUNA PENTRU O VICTORIE A ROMÂNIEI ÎN FAŢA ANGLIEI!