News

Cum a murit Giulia, o femeie însărcinată în 7 luni. A fost ucisă chiar de iubit după o ceartă aprinsă

Giulia era însărcinată în 7 luni și aștepta să-și crească bebelușul împreună cu iubitul său, însă a fost ucisă chiar de acesta după o ceartă aprinsă.
01.06.2023 | 19:55
Cum a murit Giulia o femeie insarcinata in 7 luni A fost ucisa chiar de iubit dupa o cearta aprinsa
Cum a murit Giulia, o femeie însărcinată în 7 luni. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Polițiștii vor să afle exact ce s-a întâmplat și de ce a fost ucisă Giulia, mai ales că femeia era însărcinată în 7 luni și părea să aibă o viață fericită alături de iubitul său. Acum, criminalul în vârstă de 30 de ani a fost reținut, însă oamenii legii au fost cu adevărat șocați să afle detalii din anchetă.

Cum a murit Giulia, o femeie însărcinată în 7 luni

Detaliile din anchetă arată că bărbatul și-a premeditat crima, a căutat inclusiv pe internet cum să-și omoare femeia și cum să scape de cadavrul ei. Crima a comis-o cu un cuțit, cu care a înjunghiat-o mortal de câteva ori pe fată, după care a încercat să scape de cadavru într-o pădure, prin incendiere, conform Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

S-a dovedit ulterior că barmanul în vârstă de 30 de ani, autorul crimei, avea și o amantă, însărcinată la rândul său. Alessandro Impagnatiello a ajuns acum după gratii pentru omor calificat, ascunderea cadavrului și întrerupere de sarcină fără consimțământ. Bărbatul le-a dat de gândit polițiștilor după ce i-a sunat și i-a anunțat că iubita sa Giulia Tramontano, în vârstă de 29 de ani, plecase de acasă.

Declarațiile bărbatului au fost contradictorii și i-a trimis pe polițiști pe o pistă falsă, la o adresă inexistentă, semn că nu a avut un plan prea bine pus la cale. A îngropat cadavrul în spatele unei clădiri din Senago, aproape de Milano, nu departe de unde locuiau, iar din interogatoriu polițiștii au aflat noi detalii șocante.

ADVERTISEMENT

Barmanul și-a ucis iubita după o ceartă aprinsă în locuința unde trăiau, după care a încercat să ardă corpul de două ori, fără să aibă succes. Prima dată a vrut să ardă cadavrul în cada din baie cu ajutorul alcoolului, ulterior în curtea casei, cel mai probabil în garaj, cu benzină. De fiecare dată a dat greș, din diverse motive.

Procurorul a constatat șocat că la scurt timp după crimă Impagnatiello a vrut să se întâlnească cu amanta sa, fiind fericit că iubita sa ”plecase” și el era acum ”un om liber”. Mai mult, bărbatul a susținut că bebelușul pe care Giulia îl aștepta nu era al său, lucru neadevărat. Surprinzător, amanta a simțit că ceva nu e în regulă și a refuzat să se mai vadă cu el.

ADVERTISEMENT

Detectivii au descoperit urme de sânge în mașina lui Impagnatiello, lucru care i-a trimis pe această pistă, a crimei. Între timp, bărbatul susținea că fosta sa iubită Giulia avea probleme psihice. Paradoxal, cele două femei nu s-au cunoscut niciodată și se considerau, de fapt, adevărata iubită, însă în cele din urmă bărbatul a ajuns singur, în spatele gratiilor.

Tatăl unui prieten al criminalului spune că nu s-ar fi așteptat niciodată ca bărbatul să fie un criminal.Era un băiat bun, nu ne-am fi așteptat niciodată la așa ceva de la acel chip de înger”, a declarat apropiatul criminalului. Între timp, barul unde lucra Impagnatiello a fost închis temporar, până când acest caz va fi rezolvat.

ADVERTISEMENT

“Era considerat unul dintre cei mai simpatici oameni din zonă. El și fiul meu au vorbit pe 30 mai, a doua zi după ce a anunțat dispariția femeii. Era descurajat de dispariția Giuliei, prietenii lui au încercat să-l consoleze și să-l ajute. Nu ne-am gândit niciodată la acest epilog. Când am văzut știrile de dimineață, nu ne-a venit să credem”, a adăugat persoana care-l cunoștea bine pe criminal.

ADVERTISEMENT