Life

Cum a murit primul soț al lui Brigitte Pastramă: “Corpul lui era pătat”

Cum a murit primul soț al lui Brigitte Pastramă. Vedeta a mărturisit că avea tot corpul pătat de sânge. Ce a mai declarat aceasta.
06.06.2023 | 00:16
Cum a murit primul sot al lui Brigitte Pastrama Corpul lui era patat
Cum a murit primul soț al lui Brigitte Pastramă. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cum a murit primul soț al lui Brigitte Pastramă. Vedeta a mai fost căsătorită și înainte, dar a rămas văduvă.

Cum a murit primul soț al lui Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă a rămas văduvă la doar 26 de ani. Vedeta a trecut prin cele mai traumatizante clipe din viața ei, chiar înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a mărturisit că a trăt un șoc văzându-l pe bărbatul pe care îl iubea stând mort în pat. Tavi, primul soț al vedetei, a murit din cauza unui infarct.

O zi ce părea normală în familia ei a devenit o tragedie rapid. După ce și-a hrănit fiul, care atunci avea doi ani, Brigitte Pastramă și-a descoperit soțul mort în pat.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă, șocul vieții când și-a văzut soțul mort

Aceasta a văzut că are corpul pătat de pete de sânge. De altfel, vedeta a spus că soțul ei mai făcuse și un preinfarct înainte, dar nu l-a simțit.

„Apoi am văzut, corpul lui era pătat, avea niște pete de la sânge, cum se lăsase sângele, a făcut infarct. Nașul nostru, care era doctor, i-a spus să aibă o viață mai echilibrată și n-a ținut cont de asta. A făcut un preinfarct, din ce am înțeles apoi, cu patru zile înainte, dar la persoanele tinere nu se simte preinfarctul. 

ADVERTISEMENT

Și apoi a fost infarct, pur și simplu. Ăla a fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat. Cu o zi sau două înainte de Crăciun a trebuit să-l înmormântez, a fost groaznic”, a povestit Brigitte Pastramă la emisiunea prezentată de Mihai Ghiță.

Octavian Sfăt a fost primul soț al lui Brigitte Pastramă. Tavi, cum îl alinta aceasta, a murit la vârsta de 38 de ani, cu doar cinci zile înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

„Tavi a făcut infarct. Avea 38 de ani când a murit, cu 5 zile înainte de Crăciun”, a spus cu durere vedeta. Aceasta mărturisea că a trebuit să fie și mamă și tată pentru fiul ei.

ADVERTISEMENT