Life

Cum a murit sora Reginei Elisabeta, rebela Familiei Regale. Gestul făcut de urmașii prințesei Margaret a înfuriat Marea Britanie

Cum și-a găsit sfârșitul sora mai mică a Reginei Elisabeta a II-a. Ce au făcut copiii Prințesei Margaret la 4 de ani de la deces.
15.03.2023 | 17:30
Cum a murit sora Reginei Elisabeta rebela Familiei Regale Gestul facut de urmasii printesei Margaret a infuriat Marea Britanie
Cum și-a găsit sfârșitul sora mai mică a Reginei Elisabeta a II-a. Ce au făcut copiii Prințesei Margaret la 4 de ani de la deces. Sursa foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Cum a murit sora Reginei Elisabeta, rebela Familiei Regale, la 71 de ani. Gestul făcut de urmașii prințesei Margaret,  Lady Sarah Chatto și David Armstrong-Jones, a înfuriat Marea Britanie în urmă cu mai multă vreme.

Cum și-a găsit sfârșitul sora mai mică a Reginei Elisabeta a II-a. Ce au făcut copiii Prințesei Margaret la 4 de ani de la deces

Margaret, sora mai mică a Reginei Elisabeta a II-a, și-a găsit sfârșitul pe 9 februarie 2002, după o viață controversată și plină de lux. Regretata Contesă de Snowdon a suferit mai multe accidente vasculare cerebrale, al treilea fiind unul serios.

ADVERTISEMENT

Din păcate, ultimii ani din viață ai prințesei nu au fost deloc ușori pentru că a suferit de boală și de invaliditate. Potrivit Wikipedia, pe 5 ianuarie 1985 a fost nevoită să treacă printr-o intervenție în urma căreia i-a fost scos plămânul stâng.

În anul 1991 a renunțat la fumat, dar nu și la consumul de alcool care nu era deloc moderat. Doi ani mai târziu a fost internată în spital cu pneumonie, iar în 1998, a avut primul accident vascular. De atunci sănătatea sa a început să fie tot mai șubredă.

ADVERTISEMENT

Ultima apariție în spațiul public a Prințesei Margaret a fost în august 2001, cu ocazia aniversării oficiale a mamei ei, care împlinea 101 ani. Ulterior, a mai fost văzută în decembrie, la aniversarea de 100 de ani a mătușii ei, Prințesa Alice.

Bijuteriile purtate de Prințesa Margaret, scoase la licitație

Și nu doar viața sa a fost una controversată, ci și după trecerea în neființă au existat aspecte care nu au fost deloc pe placul englezilor. Urmașii celei mai rebele persoane din Familia Regală au luat o decizie neașteptată.

ADVERTISEMENT

Cei doi copii ai regretatei Contese au hotărât să scoată la licitație obiectele de valoare ale mamei lor, printre acestea aflându-se diamante, rubine și alte pietre prețioase cu valori astronomice, dar și alte bunuri valoroase.

La eveniment au mai apărut peste 800 de bijuterii de familie, printre care și celebra diademă purtată de Margaret la nunta cu Antony Armstrong-Jones. Accesoriul a fost vândut cu suma de peste un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Majoritatea lucrurilor, pantofi, blănuri, obiecte de artă, au fost achiziționate la momentul respectiv de britanici, aproximativ 16% fiind licitate de cetățeni americani și aproximativ 10% de către persoane din Asia.

David și Lady Sarah Chatto au organizat licitația la prestigioasa casă Christie’s, intenția lor fiind să adune 3 milioane de lire sterline necesare pentru a acoperi factura pe succesiune. Ei au obținut în total 14 milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii