Simona Halep

Cum a pedepsit-o Simona Halep pe biata Anett! Nu i-a dat voie să se joace cu fetele mari!

29.01.2020 | 03:19
Cum a pedepsito Simona Halep pe biata Anett Nu ia dat voie sa se joace cu fetele mari
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open după un meci perfect cu Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1. Adversara din penultimul act va fi aleasă din partida dintre Garbine Muguruza și Anastasia Pavlyuchenkova, care va începe în doar câteva minute pe Rod Laver Arena.

Simona Halep – Anett Kontaveit 6-1, 6-1. Simona Halep a demonstrat că este din altă categorie decât estona

Când și serviciul își dă check in, e clar că vom avea o petrecere pe cinste! Sigur, pentru biata Anett nu a fost loc de distracție. Parcă venise neinvitată să stea cu fetele mai mari. Și a fost trimisă repede acasă. Kontaveit ar fi putut considera că 6-0, 6-1 cu Belinda Bencic este suficient pentru a avea bilet. Dar Halep este altceva, este jucătoarea cea mai constantă din ultimii ani în WTA. Iar românca i-a lăsat două game-uri și a lăsat-o să se mai antreneze.

ADVERTISEMENT

Parcursul pe care Simona Halep l-a avut până acum la Australian Open aduce din ce în ce mai mult aminte de ceea ce s-a întâmplat la Wimbledon. Și atunci, Simona a jucat de la meci la meci mai bine. Și, să o recunoaștem, a avut un parcurs abordabil.

La Wimbledon, Elina Svitolina, în semifinale, a fost primul cap de serie care i-a ieșit în cale româncei. Acum, Simona poate ajunge în finală fără să înfrunte vreo jucătoare de top 10. Iar în semifinale, cel mai probabil, va da peste sperietoarea competiției. La Wimbledon era Serena, acum este Barty. Pe prima a bătut-o, poate să o răpună și pe Ash.

ADVERTISEMENT

Dar să revenim la meciul din semifinale. Pentru că ar putea fi unul cu probleme, să o recunoaștem. Simona Halep nu poate avea probleme cu jucătoare de tipul Putintseva, Kontaveit și chiar Mertens. Poate decât dacă românca și le face singură. Dar Muguruza și Pavlyuchenkova sunt altceva. Ambele pot produce un tenis ofensiv de primă clasă. Aș pune un plus pentru rusoaică. Și dacă nu mă credeți, întrebați-o pe biata Kerber. Anastasia i-a dat 71 de mingi direct câștigătoare în partida din turul 4. 71!! Deci meciul din semifinale va fi greu! Foarte greu!