Fotbal international

Cum a petrecut Cristiano Ronaldo după Juventus – Torino 4-1! Relaxare totală pentru starul portughez. Foto

05.07.2020 | 18:41
Cum a petrecut Cristiano Ronaldo dupa Juventus  Torino 41 Relaxare totala pentru starul portughez Foto
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a muncit din greu în ultimul meci al lui Juventus cu Torino, 4-1, în care a reușit să înscrie un gol din lovitură liberă și a oferit o pasă decisivă.

La o zi distanță, starul portughez a preferat să se relaxeze alături de familia sa la piscină.

Ca de fiecare dată, Cristiano a strâns un număr imens de like-uri, depășind 500.000 de aprecieri în doar cinci minute.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, relaxare după victoria lui Juventus din derby-ul cu Torino

Cristiano Ronaldo s-a relaxat duminică, 5 iunie, la o zi distanță de la victoria lui Juventus din „Derby della Molle”, 4-1. „Duminică fericită!”, a fost mesajul starului portughez pe Instagram.

În nici măcar cinci minute, Cristiano Ronaldo a strâns peste 500.000 de like-uri la postare, alături de copiii săi.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo se pregătește de un nou titlu cu Juventus, după ce Lazio s-a încurcat în deplasarea cu AC Milan, 0-3, distanțându-se astfel la șapte puncte.

View this post on Instagram

Happy Sunday ❤️ #blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cristiano Ronaldo, implicat în lupta cu coronavirusul

Între timp, Cristiano Ronaldo s-a implicat în mai multe campanii împotriva coronavirusului, lansând mai multe mesaje pentru oameni, în care le cere să respecte cu strictețe toate indicațiile autorităților:

ADVERTISEMENT

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie. Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese”.

ADVERTISEMENT

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani.

Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT
Tags: