News

Cum a petrecut Elena Udrea în Costa Rica de Paște. De ce a ciocnit ouă albe

02.05.2019 | 09:24
Cum a petrecut Elena Udrea in Costa Rica de Paste De ce a ciocnit oua albe

După multă așteptare și chin, Elena Udrea este împreună cu familia sa. Fostul ministru al Turismului se bucură de tot ce îi oferă viața, dar și de evenimentele ce au venit peste toți românii, cum ar fi  Paștele. Udrea a petrecut sărbătoarea sfântă alături de Adrian Alexandrov, logodnicul ei, fiica lor, Eva Maria, și mama ministrului, în Costa Rica.

Cum a petrecut Elena Udrea în Costa Rica de Paște

De altfel, Paștele acesta a fost unul cu totul special pentru amândoi, căci a fost primul al micuței lor, așa că totul trebuia pregătit în detaliu. Potrivit cancan.ro, Alexandrov a simțit bunătatea și fericirea despre care se vorbește înainte de Paști. „Sărbătorile pascale le-am petrecut alături de Elena și fetița noastră Eva, anul acesta, Paștele fiind o sărbatoare specială pentru noi, pentru că este primul pe care îl petrecem alături de fetița noastră.

Ne-am fi dorit să mergem la slujba de Înviere aici, în San Jose, dar, neexistând o biserică ortodoxă, am rămas acasă și am urmărit slujba de Înviere de la Patriarhie, transmisă de posturile românești, la TV”, a povestit logodnicul Elenei Udrea.

Cum a petrecut Elena Udrea în Costa Rica de Paște. De ce a ciocnit ouă albe
În San Jose nu se găsește vopsea de ouă, așa că cei doi au improvizat și au ciocnit ouă albe

Cuplul a ciocnit ouă albe

După slujba de Înviere, pe care au urmărit-o la televizor, toți s-au așezat la masă și au servit bucatele festive. Însă, cum în Costa Rica vopsea de ouă nu-i, iar prin metoda tradițională ele nu s-au colorat, cuplul s-a reprofilat și a decis ca ele să fie albe. „De gătit s-au ocupat Elena și mama ei. Și trebuie să recunosc că au făcut-o destul de bine. Nu le-a ieșit partea cu vopsitul ouălor, pentru că în San Jose, spre surprinderea mea, nu există vopsea de ouă!

Fiind o țară catolică, există diferențe culturale, nu împărtășim aceleași tradiții de Paște, deci degeaba am căutat prin tot orașul vopsea de ouă, pentru că nu am găsit. Am încercat să le vopsim prin metode tradiționale românești, cu sfeclă roșie… Nu au ieșit, așa că am ciocnit ouă albe în ziua de Paște ?. Am încheiat ziua cu o plimbare liniștită într-un parc frumos din zonă”, a adăugat Adrian Alexandrov.