Sport

Cum a petrecut Ilie Năstase de ziua soției sale Ioana. De ce nu merge la turneul lui Ion Țiriac de la București. Exclusiv

Ioana Năstase a împlinit pe 15 septembrie 46 de ani, iar Ilie Năstase își petrece această săptămână cu soția, la Constanța.
16.09.2022 | 12:03
Cum a petrecut Ilie Nastase de ziua sotiei sale Ioana De ce nu merge la turneul lui Ion Tiriac de la Bucuresti Exclusiv
Ilie și Ioana Năstase sunt căsătoriți din 2019. Ion Țiriac are o relație de prietenie cu „Nasty” de zeci de ani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Ilie Năstase la Constanța, după ce cuplul a trecut prin mai multe momente dificile și au fost la un pas de divorț.

Ilie Năstase a sărbătorit la Constanța ziua de naștere a soției Ioana

FANATIK a stat de vorbă cu Ilie Năstase, iar pentru fostul mare tenismen ziua de 15 septembrie este una specială. „E ziua Ioanei astăzi. Împlinește 46 de ani și sunt la Constanța câteva zile”, a dezvăluit fostul mare tensimen.

ADVERTISEMENT

Deși în București are loc WTA Țiriac Foundation Trophy 2022, organizat de fostul său partener de dublu și prieten de o viață, Ilie Năstase nu știe încă dacă va participa: „Poate o să merg duminică la finală”, a mai spus fostul număr unu mondial pentru site-ul nostru. WTA Țiriac Foundation Trophy 2022 se desfășoară în perioada 12-18 septembrie.

Ilie Năstase are un apartament de lux într-o zonă exclusivistă din Mamaia Nord, chiar în același bloc cu nașul său Ciprian Marica, așa că cei doi se simt ca acasă la Constanța.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase, „ruptură” cu Ion Țiriac. Miliardarul l-a dat afară din apartamentul de la „Stejarii Country Club”

Năstase a fost evacuat din complexul de lux deținut de prietenul său Ion Țiriac, pentru neplata chiriei, la începutul lunii august, după ce a locuit într-un apartament timp de doi ani de zile.

Ioana Năstase ar fi unul dintre principalele motive ale răcirii relației dintre Ion Țiriac și Ilie Năstase. Miliardarul nu a putut trece cu vederea scandalurile și derapajele publice ale celor doi.

ADVERTISEMENT

Potrivit ProSport, cei care administreză complexul lui Ion Țiriac nu au vrut să îi mai prelungească contractul pe o sumă simbolică lui Ilie Năstase, iar acesta s-a mutat la un kilometru distanță, în apropierea Grădinii Zoologice: „A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, spunea fostul tenismen.

Ioana Năstase a vrut să divorțeze de Ilie Năstase de două ori

Ioana Năstase și Ilie Năstase au trecut prin multe din 2019, când au decis să se căsătorească, iar cei doi au vrut să divorțeze deja de două ori.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ilie Năstase a dezvăluit pentru FANATIK motivele pentru care a renunțat la procesul de divorț: „S-a terminat, s-a încheiat. Nu am divorțat, cum să mai divorțez? S-a încheiat după ce mi-am retras cererea.

Totul e bine, am retras, rămânem căsătoriți. Lucrurile sunt cât se poate de bune, acum. Cum m-a convins? Sunt multe de povestit”, a explicat Ioana.

  • 46 de ani a împlinit Ioana Năstase
ADVERTISEMENT
Tags: