Life

Cum a petrecut Ilinca Vandici de Crăciun. Decizia radicală luată de vedeta Kanal D

Ilinca Vandici a petrecut Crăciunul în compania celor dragi, însă chiar înainte de sărbători a luat o decizie radicală.
26.12.2022 | 11:44
Cum a petrecut Ilinca Vandici de Craciun Decizia radicala luata de vedeta Kanal D
Cum și-a petrecut Crăciunul celebra Ilinca Vandici de la Kanal D. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România.

Ilinca Vandici, decizie radicală chiar înainte de Crăciun

Știe cum să se mențină în formă, arată impecabil și de asemenea este mai mereu o prezență cât se poate de plăcută.

Cum a petrecut însă vedeta de la Kanal D sărbătorile în acest an? Ilinca Vandici a luat o decizie de moment, care s-a dovedit a fi una cât se poate de bună.

ADVERTISEMENT

Aceasta le-a dezvăluit celor de la cancan.ro că nu va prezenta niciun eveniment de Revelion și că vrea să petreacă timp cu familia. Unde? La mare și la soare după cum spune chiar ea.

Ilinca Vandici a cântărit bine opțiunile încă dinainte de sărbători, iar atât ea cât și fiul său, dar și Andrei adoră vara și căldura, drept urmare, cei trei au decis să plece într-o vacanță exotică.

ADVERTISEMENT

Vedeta iubește și muntele, însă având în vedere temperaturile crescute din ultima perioadă, erau șanse foarte slabe să poată să schieze, așa că cea mai bună alegere a fost Mexicul, după cum povestește chiar vedeta.

Ilinca Vandici a plecat în Mexic de sărbători

”Plecăm la mare, la soare și ne dorim foarte tare să ne încărcăm bateriile, și eu și Andrei și Zian. Iubim vara, iubim căldura, iubim plaja și atunci am zis «ce facem aici la frig, stăm în casă, mâncăm mult, ne jucăm, cât să ne jucăm?

ADVERTISEMENT

De ieșit unde să ieși? Mergem la munte, ne băgăm într-o cabană, cât să stai și în cabană? Zăpadă nu prea este, deci nu putem schia, hai să mergem la plajă!». Am luat bilete și am plecat în Mexic”, le-a spus vedeta celor de la cancan.ro.

Printre altele, Ilinca Vandici a vorbit și despre job-ul din televiziune. Vedeta a recunoscut că sunt momente în care simte nevoia să își reîncarce bateriile, așa cum s-a întâmplat și la finalul acestui an.

ADVERTISEMENT

Având în vedere toate aceste lucruri, imediat ce sărbătorile se vor termina, Ilinca Vandici va reveni în forță pe micile ecrane în 2023.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile, Ilinca Vandici a vorbit și despre cel de-al doilea copil. Vedeta povestea atunci că l-a consultat pe fiul său Zian, înainte, care a spus că nu își dorește o surioară sau un frățior.

ADVERTISEMENT