Life

Cum a petrecut Loredana Groza de ziua ei. În ce țară a ajuns artista după o reprezentație surpriză într-un club din Capitală

Loredana Groza a avut o petrecere de pomină de ziua ei. După ce a petrecut în Capitală la mai multe localuri și a susținut o reprezentație surpriză, artista a plecat din țară.
13.06.2022 | 07:45
Cum a petrecut Loredana Groza de ziua ei In ce tara a ajuns artista dupa o reprezentatie surpriza intrun club din Capitala
Cum a petrecut Loredana Groza de ziua ei. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a sărbătorit în mare fel la petrecerea organizată cu ocazia împlinirii a 52 de ani! Iată imagini de la evenimentul în cinstea artistei.

Loredana Groza, petrecere la 52 de ani! Primele imagini

Loredana Groza a organizat o petrecere de pomină cu ocazia împlinirii vârstei de 52 de ani. Înainte de a face acest lucru, artista s-a ocupat de un gest frumos de ziua sa și a susținut un concert caritabil pentru a strânge bani dedicați renovării unei părți din Spitalul pentru Copii din Pitești.

ADVERTISEMENT

După concertul pe care l-a susținut alături de Smiley la o locație exclusivistă din Capitală, artista a vrut să petreacă așa cum se cuvine pentru această ocazie specială.

Alături de Loredana Groza au fost cele mai dragi persoane ale sale și artista și-a ținut fanii de pe rețelele de socializare la curent cu tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Desigur că Groza și invitații săi s-au bucurat de cele mai bune preparate, dar și de băuturi fine care să le acompanieze.

Alături de vedetă au fost makeup artista Ema Uta sau cel care se ocupă mereu de hairstyling-ul acesteia, anume George Cozma. De la restaurant,  Loredana Groza a ajuns la un club din Capitală în jurul orei 5:00 dimineața.

ADVERTISEMENT
Cum a petrecut Loredana Groza de ziua ei.
Cum a petrecut Loredana Groza de ziua ei. În ce țară a ajuns artista după o reprezentație surpriză într-un club din Capitală Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Loredana Groza, reprezentanție surpriză într-un club. În ce țară a ajuns vedeta

Dar lucrurile nu s-au oprit acolo. Vedeta a luat un microfon și a susținut o reprezentație pentru cei aflați acolo, chiar dacă acest lucru nu era programat, spre bucuria fanilor.

Apoi, Loredana Groza a făcut publice pe rețelele de socializare mai multe imagini dintr-un aeroport, aflându-se alături de fiica ei.

ADVERTISEMENT

Abia apoi aflăm faptul că artista a ajuns în Grecia, unde petrecerea era din nou în toi. Loredana se afla pe plajă, alături de fiica ei, Elena Boncea.

Loredana Groza a dansat și s-a distrat, în Mykonos, la un club de fițe de la malul mării.

ADVERTISEMENT