Fotbal intern

Cum a pierdut Nicolae Dică vestiarul la FCSB. “A greşit! Prea multe conflicte!”

11.01.2019 | 19:33
Cum a pierdut Nicolae Dica vestiarul la FCSB A gresit Prea multe conflicte

Nicolae Dică a fost demis de Gigi Becali după meciul pierdut de FCSB în faţa celor de la CFR Cluj, scor 0-2, în ultimul meci din 2018, iar Mihai Stoichiţă, directorul sportiv de la FRF (Federaţia Română de Fotbal) a dezvăluit cum a pierdut antrenorul vestiarul la vicecampioana României.

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, este de părere că Nicolae Dică s-a apropiat prea mult de jucătorii de la FCSB şi aşa a pierdut din autoritate. Mai mult, acesta crede că antrenorul a avut prea multe conflicte cu fotbalişti importanţi din lotul vicecampioanei României pe parcursul aventurii sale la gruparea “roş-albastră”.

Mihai Stoichiţă ştie cum a pierdut Nicolae Dică vestiarul la FCSB

“Nicolae Dică aici a greşit, că s-a apropiat prea mult de jucători! Nu poţi fi “Nick” în vestiar, niciodată. A pierdut din autoritate. În vestiar nu este democraţie, ci autocraţie. Eu am avut parte de antrenori care au condus şi care nu s-au lăsat conduşi de vestiar. La Steaua au fost prea multe conflicte, cu Alibec, cu Budescu. Trebuie să te pună pe gânduri aceste lucruri. Dică aici a greşit”, a spus Mihai Stoichiţă la TV Digi Sport.

Nicolae Dică a stat pe banca tehnică a FCSB-ului în 80 de meciuri, iar vicecampioana României a bifat 48 de victorii, 18 remize şi 16 înfrângeri. Pe parcursul carierei, antrenorul în vârstă de 38 de ani a mai anrtenat SCM Argeş şi a fost secund la FCSB. Din postura de jucător, Nicolae Dică a jucat pentru CS Mioveni, Argeş Piteşti, FCSB, Catania, Iraklis, CFR Cluj, Maniaspor şi FC Viitorul Constanţa.

Nicolae Dică la o conferinţă de presă susţinută la FCSB

Nicolae Dică a fost aproape de Concordia Chiajna în această iarnă, după ce Dorinel Munteanu a fost dat afară de la gruparea din Ilfov. În cele din urmă, ilfovenii s-au orientat către Adrian Falub.

  • 80 de meciuri are Nicolae Dică pe banca tehnică a FCSB-ului din postura de antrenor