Simona Halep

Cum a pierdut Simona Halep primul set cu Serena Williams: “Parcă mă lovise un tren”

21.01.2019 | 13:59
Cum a pierdut Simona Halep primul set cu Serena Williams Parca ma lovise un tren

Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams în turul patru de la Australian Open. Românca a pierdut, scor 1-6, 6-4, 4-6, iar primul set a fost unul de coşmar pentru liderul mondial WTA. La conferinţa de presă de la finalul meciului, Simona Halep a comentat ce s-a întâmplat în primele 21 de minute ale partidei.  Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

“Lăsaţi-mă să încep cu o glumă. În primul set am simţit că am fost lovită de un tren, totul venea prea repede spre mine”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă, spre amuzamentul jurnaliştilor prezenţi. Pentru parcursul de la Australian Open, românca va primi 240 de puncte WTA şi un cec în valoare de 260.000 de dolari.

Cât a durat primul set din meciul Simona Halep – Serena Williams, pierdut de româncă

Serena Williams s-a impus în primul set al meciului cu Simona Halep, scor 6-1, în doar 21 de minute. Jucătoarea de tenis din Statele Unite ale Americii a avut de partea ei cifrele, acesta reuşind zece lovituri câştigătoare, un as şi un procentaj de 65% la capitolul puncte câştigate în primul set.

Cum a pierdut Simona Halep primul set cu Serena Williams. Jucătoarea de tenis de 37 de ani s-a impus în 21 de minute în setul inaugural
Cum a pierdut Simona Halep primul set cu Serena Williams. Jucătoarea de tenis de 37 de ani s-a impus în 21 de minute în setul inaugural

La finalul meciului, Simona Halep a vorbit şi despre posibilitatea ca după Australian Open să piardă locul 1 WTA. Românca a anunţat că va încerca să recupereze poziţia dacă o va pierde şi a precizat că locul în clasament nu contează. “Dacă pierd locul 1 acum, voi încerca să îl recuperez. Ţinta mea e să joc cât de bine pot în fiecare meci. Locul în clasament nu contează în acest moment pentru mine. Trebuie să-mi recapăt nivelul, voi munci pentru asta. La finalul anului contează mai mult locul în clasament, atunci mă voi stresa cu asta. Mă voi străidui. Acum voi merge acasă, ma voi odihni şi mă voi uita la tenis”, a mai precizat Simona Halep la conferinţa de presă.